ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ιλαροτραγωδια

1η του μηνος σημερα και αφου ευχηθουμε καλο μηνα να εστιασουμε στην ελληνικη ιλαροτραγωδια που εξελισσεται πολυ δυναμικα.
  • Φιλοι του Συριζα στο Αγρινιο προπηλακισαν-"παλιοφασιστες"- μελος του Συριζα το οποιο μελος 6 μηνες μετα την προσχωρηση του κ.Κουρουπλη, ο οποιος σημειωτεον ψηφισε το μνημονιο Νο1, στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος στο Αγρίνιο, άσκησε κριτική στον βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ αναφεροντας «Ντρέπομαι και θα συνεχίσω να ντρέπομαι που θα έχω κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Κουρουμπλή. Πολύ καλός ο Κουρουμπλής αλλά είναι στην άλλη πλευρά του φεγγαριού» - τα μαυρα φεγγαρια του ερωτα.                          Αλλα δε σταματησε εκει, όταν κάποιος από τους παρευρισκόμενους του υπενθύμισε ότι ο κ. Κουρπουμπλής εξελέγη με 55.000 ψήφους, τότε απάντησε: «τα πράγματα έχουν δυο όψεις. Δεν έχουν τι πήραμε, έχουν και τι χάσαμε.»(σημ δικη μας:εχασε το τεκμηριο της "αθωοτητας" του ο ανθρωπος) «Λέτε πόσες χιλιάδες ψήφους πήρε. Βέβαια με τέτοιο μηχανισμό και με τέτοιο ρουσφέτι τι θα έκανε ο άνθρωπος».- οχι ρε π@@στη μου γινονται ακομα ρουσφετια, "φερτε μου κατουρημενες ποδιες να φιλησω" . . .                                                                                                      Ο περι ου ο λογος ή "με τα μπουμπουκια ξυπνησε" που ελεγε η γιαγια μου ή ορεγεται του σταυρους του "συναγωνιστη" του.

Απο τα παραπανω βιντεο νομιζουμε πως ειναι εμφανης η ιδεολογικη διαπαλη που διεξαγεται στο Συριζα. . .

  • Ο Λα.Πα. ή κατα κοσμον Παναγιωτης Λαφαζανης του οποιου το πολιτικο κριτηριο ειναι περα απο οξυδερκες και στον οποιο το blog εχει εναποθεσει πολλες ελπιδες ,αναγνωριζοντας τον κινδυνο να χρειαστει να ασκησει ο Συριζα κυβερνητικα καθηκοντα εσπευσε σημερα το πρωι στον Αντ1 να προλαβει τους ανυποψιαστους "Πασοκονουδοδημαριαρηδες" που πιθανον θα στρεφονταν στο Συριζα για "ελπιδα και προοπτικη" οτι "δεν ειμαστε ετοιμοι να κυβερνησουμε και εγω δε κοροϊδευω τον κοσμο" συμπληρωσε ομως οτι εχουν κανει "ενα δρομο, μια πορεια και ειμαστε σε ενα καλο σημειο". Αν συνυπολογισουμε τις μαοϊκες συνιστωσες του Συριζα και λαβουμε υποψιν οτι η Μεγαλη πορεια του Μαο κρατησε πανω απο 1 χρονο και κατα τη διαρκεια της απεβιωσε το 90% σχεδον των συμμετεχοντων, χρειαζονται οι ανθρωποι μερικους μηνες ακομα. Να περασει τα μετρα ο Σαμαρας και οι συνοδοιποροι του και μετα να ερθουν οι του Συριζα να πουν χαος παραλαβαμε, καμενη γη και ολα τα γνωστα πασοκικα κλισε που τοσο πολυ αγαπησανε  .                                                                                                                    Ταυτοχρονα ο Λα.Πα. εβαλε στη θεση του τον αγωνιστη που ακουει το κεφαλαιο και τρεμει(λεγε με Στρατουλης) ο οποιος στο απεναντι καναλι την ιδια ωρα ελεγε τα αντιθετα.                             Το Blog παντως στηριζει Στρατουλη αναφανδον οποιος επανειλλημενα εχει δηλωσει ότι θα προχωρήσει και στην επιστροφή των χρημάτων από το τέλος ακινήτων, καθώς επίσης και στην επιστροφή των περικοπών των μισθών και των συντάξεων ή αλλιως "λεφτα υπαρχουν".
  • Στην ιδια τηλεοπτικη εκπομπη που εδινε μαχη ο Στρατουλης, ο Τσουκαλης της ΔΗΜΑΡ δικαιολογεισαι την απουσια του κυριου Κουβελη λεγοντας οτι "ο προεδρος θεωρεισαι οτι ηταν απλα μια ψηφοφορια οπως ολες" κατι που φανηκε πολυ φυσιολογικο και στον ερωτωντα δημοσιογραφο, επιβεβαιωνοντας εμμεσα το χθεσινο μας "ρεπορταζ"
  • Αποχωρησε η Μαριλιζα απο το ΠΑΣΟΚ και "εσταξε η ουρα του γαϊδαρου", ενω ο βουλευτης Κασσης(;) του ΠΑΣΟΚ-υπαρχει ακομα αναγνωστη- αφου μας ενημερωσε για το αρμεγμα των προβατων το πρωι στο mega, ανακοινωσε οτι αποχωρει απο το ΠΑΣΟΚ.                                       Οι κακκεντρεχεις αναγνωστες να μη θεωρησουν οτι αποχωρησε γιατι πλεον τα "προβατα" δε πανε στο ΠΑΣΟΚ για "αρμεγμα" και ο Κασσης θελει να αλλαξει "στανη" . . .
  • Καποιοι στο ΠΑΣΟΚ που αυτοχαρακτηριζονται ως "αριστερη πρωτοβουλια"-μη γελας αναγνωστη ειναι τοσο αριστεροι οι ανθρωποι, που . . . ειναι ΠΑΣΟΚ- καλουν τον Βενιζελο "να προχωρήσει σε μια νέα συλλογικότητα, να συγκροτήσει Επιτροπή Σωτηρίας της Παράταξης, με στόχο την αναγέννηση και τον επαναπροσανατολισμό της, κάνοντας πρόσκληση σε πανστρατιά."                                                                                                                                          Στην πανστρατια μη ξεχασουν τον Σημιτη, τον Φλωριδη, τον Τσοχατζοπουλο, τον Παπαντωνιου, τον Τσουκατο, το Μαντελη, τον Πανταγια καιολους αυτους που αγωνιστηκαν για το σοσιαλισμο και να προλαβουν να ακυρωσουν τη "μεταγραφη" του Μιμη στο Συριζα . . .
Τελος απερριφθη μετ' επαινων η προταση του ΚΚΕ για την καταργηση του μνημονιο και των δανειακων συμβασεων και προς απογοητευση ολων των "αγωνιστων" του Συριζα δε θα τεθει σε ψηφοφορια γιατι θα επιβαρυνει τον προυπολογισμο!!!! 

τραγουδακι για  αναγνωση ασχετο με το κειμενο που μας θυμισε μια εκπομπη του Πετριδη(ΝΕΤ Fm απο τις 4 στις 5  η καλυτερη μουσικη εκπομπη της χωρας):
 

5 σχόλια:

  1. τραγουδακι για ΤΗΝ αναγνωση (ο δαιμων . . .)

    Σιγουρα η αξιωματικη αντιπολιτευση θα πιεσε παρα πολυ για να ερθει σε ψηφοφορια η προταση του ΚΚΕ, σιγουρα . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ¨Ολοι γνωρίζουμε ότι ο Σύριζα είναι το νέο ΠΑΣΟΚ. Ποιός όμως είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ? Εγώ λέω ότι είναι ο Λαφαζάνης και η "παρέα" του! Ο χρόνος θα δείξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορει και να προλαβουν το λαφαζανη οι εξελιξεις και να προσπαθησουν αλλοι να παιξουν το ρολλακι

      Διαγραφή
  3. Πολύ γρήγορα ΚΑΙ αρχίζουν να ξεμπροστιάζονται ΚΑΙ ο κόσμος άρχισε να τους καταλαβαίνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαρε μην εισαι και τοσο αισιοδοξος για το τι αντιλαμβανετε η πλειοψηφεια του κοσμου. . .

      Διαγραφή

περασαν τη λογοκρισια