ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Μαθημα αρθρογραφιας

Ο Χρηστος Χωμενιδης ο οποιος ως γνωστον το 2004 στηριξε αναφανδον τον ΓΑΠ εργαζομενος ακομα και ως δημιουργος των ομιλιων του και στις τελευταιες διπλες εκλογες στηριξε ανοιχτα τη ΔΗΜΑΡ, εγραψε ενα αρθρο στο protagon οπου πραγματικα παραδιδει μαθημα αρθρογραφιας!!!
Πως μπορεις να γραψεις για το ΕΑΜ χωρις να αναφερεις ποτε το ΚΚΕ, αλλα και να εμφανισεις την προδικτατορική ΕΔΑ, το Πασόκ και τον σημερινό Σύριζα ως επιδοξους κληρονομους.
-Ποιοι ηταν οι δημιουργοι του ΕΑΜ;
-Κατι αποριες που εχετε τωρα, "τεσσερα αριστερα κομματα", το λεει καθαρα ο αρθρογραφος τι αλλο θελεις δηλαδη;
Επισης μας πληροφορει ο ικανοτατος κατα γενικη ομολογια συγγραφεας, οτι απο το ΕΑΜ ξεπηδησε "και η  δολοφονική ΟΠΛΑ που οι πρακτικές της δεν διέφεραν από τις πρακτικές της ακροδεξιάς οργάνωσης Χι ή –για να το φέρουμε στις μέρες μας- των εμπρηστών της Marfin."
Τι πατε και διαβαζετε εσεις για Τιμωρο χερι του λαου  και ιστοριες για αγριους . . .

Ειλικρινα προκαλει θλιψη-οχι εκπληξη ομως- ανθρωποι σαν το Χωμενιδη με αριστερες καταβολες, διαμορφωτες κατα μεγαλο ποσοστο της κοινης γνωμης να διαβαζουν την ιστορια κατα το δοκουν.
Ο Χωμενιδης σε μια ραδιοφωνικη του συνεντευξη που "παρακολουθησα" στην δημιουργο της φραπελιας στο flash96-εχουμε "βιτσια" τι να κανουμε- ειπε οτι με το μονο πολιτικο αρχηγο με τον οποιο θεωρει οτι θα μπορουσε να κανει παρεα ή καπως ετσι ειναι η Αλεκα Παπαρηγα, μαλλον η συντροφισσα δε θα μπορει να πει το ιδιο.
Ενα τραγουδι θα αφιερωσουμε στο Χωμενιδη και ειδικοτερα ενα διστιχο:
"Τώρα κάνεις μαύρη πλάκα κι όλο τρως απ' την κουτάλα,
τώρα μάγγωσε η φάκα και σε κλείσανε στη γυάλα."

Βεβαια μπορει και να μην αισθανεται ετσι ο κ.Χωμενιδης αλλα . . .

1 σχόλιο:

  1. Υ.Γ.:μολις ακουσα τη διαφημιση της "αυγης" στην ΕΡΑ οπου προαναγγελλει αφιερωμα στο ΕΑΜ - πολυ χρημα ρε παιδι μου στην κουμμουνδουρου αλλα δε τους ειπαν οτι με τετοια δε ψηνονται οι ψηφοφοροι τους, βαλε κανενα CD με τον παρολιγον υποψηφιο συντροφο Παϊτερη να ξεπουλησεις. . .-τοση συνεργασια εχετε με το Χηνικολαου δε σας εμαθε τα μυστικα του marketing ακομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

περασαν τη λογοκρισια