ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

going . . . nuts

ενας "διαλογος" εχει ανοιξει για τη συμμετοχη των going through και ΝΕΒΜΑ στο φεστιβαλ της ΚΝΕ στην Αθηνα. Δουλεια δεν ειχε ο διαολος . . .
αρκετοι φιλοι του ΚΚΕ και πολλοι εχθροι παραξενευονται και αγανακτουν για τις παραπανω επιλογες.
Περα απο τα καλλιτεχνικα κριτηρια κατα βαση μπαινει ζητημα "ιδεολογικο" για το αν αρμοζει σε συγκροτηματα που "εξυμνουν"(αδοκιμος ο ορος αλλα δε βρηκαμε αλλο) τις καπιταλιστικες-πλασματικες αναγκες θα πρεπει να παιζουν στο φετιβαλ.
Ενιστανται αρκετοι για το υφος των συγκροτηματων και σου λενε "αυτοι μιλανε για γυναικες και αυτοκινητα κτλ", τι δουλεια εχουν σε ενα φεστιβαλ κομμουνιστικης νεολαιας.
Για σιγα ρε παλικαρια, ειπε κανεις οτι στο σοσιαλισμο δε θα χουμε αυτοκινητα, το blog θεωρει οτι στη λαϊκη εξουσια ολοι πρεπει να εχουν απο BMW  και πανω, στο 2012 ειμαστε, τι αυτοκινητο νομιζετε δηλαδη οτι απαντα στις αναγκες της συγχρονης λαϊκης οικογενειας δηλαδη?
Μηπως οταν μιλαμε για τις συγχρονες λαϊκες αναγκες δεν ειναι και τα αυτοκινητα?
Οσο για το ζητημα σεξισμου που τιθεται, στο σοσιαλισμο ειναι που απαλλαγμενοι απο τα μικροαστικα συνδρομα ο καθενας θα μπορει να διαθετει το φυλλο του κατα το δοκουν, ειδαλλως δε μιλαμε για σοσιαλισμο αλλα για θρησκευτικη "δημοκρατια".
Αλλοι φιλοι του ΚΚΕ για να απαντησουν στην "προκληση" λενε καλα εσεις καλειτε τους Locomondo που τραγουδανε "πινω μπαφους και παιζω pro" και μιλατε?.
Για σιγα ρε παιδια θα βγαλουμε και αντεπαναστατες τους Locomomondo? οποιος δεν εχει παιξει pro δε μπορει να κρινει το μεγαλειο του τραγουδιου.!!!
Αλλα μηπως αυτο ειναι το μονο τραγουδι τους και απο αυτο θα κριθουν? ψυχραιμια . . .
Εν κατακλειδι αυτο που θελουμε να τονισουμε ειναι οτι δε πρεπει οι φιλοι του ΚΚΕ να πεφτουν στην παγιδα αυτον που περιμενουν το κομμα στη γωνια και να γινεται η τριχα τριχια.
Ναι σιγουρα θα μπορουσαν να παιξουν και αλλα συγκροτηματα στο φεστιβαλ με σαφως διαφορετικο υφος αλλα στο κατω κατω η παρουσια των παραπανω ειναι και μια απαντηση σε αυτους που προσαπτουν και μια "παλιομοδιτικη" αισθητικη στα φεστιβαλ.
Δυστυχως μεχρι την ωρα που γραφονται οι γραμμες δεν εχει ανακοινωθει η συμμετοχη των Χατζηφραγκετα στο φετσιβαλ που στα πλαισια του αυτοσαρκασμου μας θα θελαμε να τους ακουσουμε στο φεστιβαλ να τραγουδανε:


αλλα και για να μας "φτιαξουν":


4 σχόλια:

  1. Οι Χατζηφραγκέτα τραγούδησαν ήδη στις Αναιρέσεις. Μην απελπίζεσαι όμως δεν είναι κάτι που δεν αναιρείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τραγουδησαν και ξεσηκωσαν το ολιγαριθμο κοινο των αναιρεσεων στη Θεσσαλονικη το blog εδωσε το παρων σε μια προεκλογικη προσπαθεια εισοδισμου.

      Διαγραφή
    2. Όπως οι μουλούδες με τα μωρά στη φωτιά, θυμάμαι κάποτε στη συμβασιλεύουσα.

      Διαγραφή
  2. καλα τα φεστιβαλ αλλα ως στοχο πρεπει να εχουμε την επανασταση.Ξεσηκωστε τα πληθη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

περασαν τη λογοκρισια