ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

εμμονες

εκει λοιπον που θα γραφαμε για την εμμονη του μλπογκ, μας προεκυψαν και οι εμμονες του Σταθη http://www.enikos.gr/stathis/71760,To_KKE;.html
ε ναι λοιπον κυριες και κυριοι Παππας και παλι Παππας, Τασος Παππας ειναι η εμμονη μας.
Το σημερινο αρθρο του κυριου Παππα http://www.aixmi.gr/index.php/syriza-eniaio-komma-plhrwsei-kostos/ ειναι ενας υμνος στον καιροσκοπισμο.
Εν ολιγοις προτρεπει τα στελεχη του Συριζα να μην πολυμιλανε και ας συμφωνει και ο ιδιος με τα λεγομενα τους γιατι "Όταν, όμως, η πλειονότητα των πολιτών είναι υπέρ της παραμονής στο ευρώ πάση θυσία, όταν έχεις απέναντι σου ένα κατάφωρα εχθρικό(!!!!! τα θαυμαστικα δικα μας) μιντιακό σύστημα που καιροφυλακτεί για να σε εκθέσει στα μάτια των ψηφοφόρων, επαναφέροντας στην κυκλοφορία την κατηγορία ότι είσαι το κόμμα της δραχμής, όταν δεν διαθέτεις τους μηχανισμούς για να εξουδετερώσεις τις προβοκάτσιες, τότε πρέπει να προσέχεις."
Ειναι μεγαλη η αγωνια του κυριου Παππα μηπως το "φαβορι" που εφτιαξαν σε χρονο μηδεν δεν αντεξει την πιεση που λενε και οι προπονητες και "κλωτσησει την καρδαρα με το γαλα" πριν το συστημα τους ετοιμασει το επομενο.
Η συμβουλη του ειναι ας πιστευετε οτι θελετε αλλα μην τα λετε γιατι θα εκτεθουμε, ενταξει εμεις οι γνωριζοντες που χυσαμε τονους μελανι για να σας στηριξουμε ξερουμε οτι τιποτα απο αυτα που ισχυριζεστε κατακαιρους δεν εχουν βαση, αλλα ο λαος δεν πρεπει να το πιστεψει ακομα, ειστε το τελευταιο μας χαρτι ή μαλλον το προτελευταιο γιατι εχουμε και τη ΧΑ αλλα αυτη η "λυση" προς το παρων πρεπει να αποφευχθει. 
Τωρα που θα ανακοινωθουν τα μετρα πρεπει καποιος να κρατησει τον κοσμο σπιτι του, πρεπει η ψευτικη ελπιδα οτι μπορει και αλλιως να γινουν τα πραματα να μεινει ζωντανη, πρεπει για αλλη μια φορα ο λαος να κυνηγα χιμαιρες οτι μπορει και η πιττα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος, πρεπει η αντιμνημονιακη μασκα να μεινει στη θεση της, γιατι αλλιως . . . μαυρο φιδι που μας εφαγε . . .
Προσοχη λοιπον τι λεμε και τι γραφουμε, και να ακουτε τη Ρενα Δουρου
«Απευθύνω λοιπόν έκκληση σε όλους μας, σε όλα τα στελέχη μας: Υπάρχουν τα όργανα κι ας μη σπεύδουν στην αποστολή προσωπικών επιστολών ή την έκδοση Δελτίων Τύπου και τη διατύπωση προσωπικών δηλώσεων. Εχουμε από τη μια τη ΝΔ να ασκεί, σε μια κρίσιμη συγκυρία, μια επικίνδυνη πολιτική. Από την άλλη, συλλογικά επεξεργασμένες εναλλακτικές προτάσεις θα πρέπει πρωτίστως να κατατίθενται στα συλλογικά όργανα και στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι πολλοί αυτοί που αγωνίστηκαν, σήμερα και στο παρελθόν, για να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ το 27% και να αναλάβει αύριο τη διακυβέρνηση του τόπου».
Αντε γιατι πρεπει να υπαρχει εναλλακτικη για τη διακυβερνηση του τοπου!!!! 

Αντιθετα με την εμμονη μας για τον κ. Παππα που μαλλον εχει να κανει με συνδρομο κατωτεροτητας λογω της χαμηλου επιπεδου πολιτικης διανοιας του blog, η εμμονη του Σταθη με το ΚΚΕ μαλλον εχει να κανει με καποιο ενοχικο συνδρομο που εχει ο ιδιος οταν κοιταει τον εαυτο του στον καθρεφτη. 
Ακουσαμε τον Σταθη να δινει συνεντευξη στην Ελληνοφρενεια πριν τις πρωτες εκλογες οπου και "αναγνωριζε το ιστορικο δικαιο του ΚΚΕ και των Θεσεων του" αλλα κατεβαινε στις εκλογες με το Συριζα στην τιμητικη τελευταια θεση του ψηφοδελτιου επικρατειας. 
Ο Σταθης σημερα γραφει πως θα ταν αλλιως τα πραματα αν το ΚΚΕ ειχε 10% γιατι οχι και 15%.!!!
Και τι εκανε ο Σταθης που " αναγνωριζε το ιστορικο δικαιο του ΚΚΕ και των Θεσεων του" για να ενισχυθει το ΚΚΕ? 
Τιποτα απολυτως, αλλα δε σταματησε στο τιποτα, προσπαθησε να δικαιωσει την επιλογη του βριζοντας το ΚΚΕ απο την επαυριο της πρωτης εκλογης  http://www.enikos.gr/stathis/41925,Yper_twn_%C2%ABamwmwn_ths_Axaikhs_Sympoliteia.html , http://www.enikos.gr/stathis/49962,Kai_sta_swmateia_kai_sta_Ypoyrgeia.html , καβαλωντας το κυμα που αυτοι τους οποιους θεωρητικα αντιπαλευει(;) φτιαξανε, για να καναλιζαριστει η λαϊκη αγανακτηση σε ανωδυνους για αυτους ατραπους και "προς Θεου" μακρια απο τους κομμουνιστες.
Τωρα ειναι και θλιμμενος για το ποσοστο του ΚΚΕ!!!
O Σταθης ξερει πλεον οτι εχει "διαβει το ρουβικωνα" και περασε στην πλευρα εκεινων που μολογανε και χωρις ξυλο, αλλα πρεπει να εχει και δικαιολογια οταν κοιταει τον καθρεφτη, πως λεγαν στις ελληνικες ταινιες του '60 "το κανα για το παιδι μου", ε καπως ετσι . . .

Σταθη "αληθεια σε λυπαμαι" ειναι ο τιτλος του τραγουδιου, συντροφικα παντα . . .

  

2 σχόλια:

  1. Eπίτρεψέ μου να πιστεύω ότι ο Στάθης λειτουργεί ως εμπροσθοφυλακή!
    Λίγη υπομονή και θα απαντηθο΄πυν τα ερωτήματα όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντος του έσυρα τα εξ αμάξης και του Σταυρόπουλου και των αλλών υπερασπιστών του με ψευδόνυμο φυσικά ! Είμαι σίγουρος ότι έτσι του δίνουμε αξία του μακάκα αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

περασαν τη λογοκρισια