ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

μην αχολεισαι . . .

Θελεις ν' αγιασεις(βλ. μπανια του λαου) και καποιοι "Μητσοι" δε σ' αφηνουν.
Μιχαλης Μητσου λοιπον ανευ λοιπον στοιχειων με μια φωτογραφια μονο που "βεβαιωνει" την αυθεντια, την καταρτιση την αντικειμενικοτητα και οτι αλλο θελει ο ταλαιπωρος αναγνωστης που θα πιασει σημερα στα χερια του "Τα Νεα" οπου  στη σελιδα 6 στη στηλη ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ θα βρει το πονημα του εν λογω κυριου με τιτλο "Ε, οχι και εμφυλιος . . ."
Μας καλει λοιπον ο δημοσιολογος "ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ να συμφωνησουμε οτι δεν εχουμε εμφυλιο στη Συρια οπως δεν ειχαμε εμφυλιο στη ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ" αλλα "ο Ασαντ οπως τοτε ο Μιλοσεβιτς στελνει στρατιωτες παραστρατιωτικες οργανωσεις ή αλλες συμμοριες να τρομοκρατησουν να βομβαρδισουν ή να σφαξουν οποιονδηποτε τολμησει να αμφισβητησει την κεντρικη δικτατορικη εξουσια"!!!!!!!
και συνεχιζει "Μια βαρβαρη καταστολη εναντιον αμαχων, αυτο ειναι ο πολεμος στη Συρια"-(Σημειωση δικη μας, τουλαχιστον εχουμε σιγουρα πολεμο . . .).
Προφανως και για την Ελληνικη περιπτωση(46-49) με δεδομενη την αναλυση του κ.Μητσου δεν ειχαμε εμφυλιο πολεμο στο βαθμο που οι ΜΑΥδες, οι συμμοριες τυπου Σουρλα κ.α. τρομοκρατουσαν και σφαζαν οποιονδηποτε τολμουσε να αμφισβητησει την κεντρικη εξουσια που ειχαν εγκαθιδρυσε οι Αγγλοι και στη συνεχεια οι Αμερικανοι στη χωρα μας, αλλα βαρβαρη καταστολη εναντιον αμαχων που τους οδηγησε αναγκαστηκα να αμυνθουν και να καταφυγουν στα βουνα.
Εμενα ομως γιατι μου κανει οτι ο κ.Μητσου και οι συν αυτω ειναι πιο κοντα σ' αυτους που θεωρουν τον Ελληνκο εμφυλιο(;) "συμμοριτοπολεμο" παρα στην παραπανω εκδοχη?
Ισως γιατι στην Ελλαδα οι διωκομενοι ηταν "κομμουνισται" και ως γνωστον στη χωρα μας "ο Θεος μας φυλαξε και δε γιναμε κομμουνισται".
Ενταξει ισως να ειμαστε και υπερβολικοι, μπορει απλα να θεωρει οτι ηταν "ιστορικο λαθος" ο εμφυλιος και επρεπε να υπομενουν οι διωκομενοι μεχρι να συνετιστουν οι διωκτες και η διεθνης κοινοτητα που παντα για το καλο και μονο των λαων και της ανθρωποτητας ενεργοποιειται να παρεμβει για να διορθωσει την κατασταση, αλλα μισο λεπτο με την παρεμβαση της(βλ.Αγγλια και ΗΠΑ) δεν ειχαμε φτασει σε αυτο το σημειο;
Ξεφυγαμε μαλλον . . .
Ενα ακομα "μαργαριταρι" μας επιφυλλασει ο κ.Μητσου για το τελος χαρκτηριζοντας το Συριζα "το πιο διεθνιστικο ελληνικο πολιτικο κομμα"!!!
Επιβεβαιωνονται λοιπον αυτοι που ριχνουν πρωτα μια διαγωνια ματια στο γραπτο και γλιτωνουν τον πονοκεφαλο που προκαλουν οι "ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ" . . .
Μην ασχολεισαι λοιπον και απολαυσε τις τελευταιες ημερες τις καλοκαιρινης νηνεμιας . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περασαν τη λογοκρισια