ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

"δυο χαμογελα"

Ο Σταματης Κραουνακης τα τελευταια χρονια δηλωνει ενθερμα οτι ψηφιζει ΚΚΕ και το αυτο εκανε και στις τελευταιες εκλογες.
Σε συνεντευξη του τη βδομαδα που περασε δηλωσε: "Ψηφίζω ΚΚΕ και σας μιλάω από τη θέση του ψηφοφόρου, όχι του στελέχους, που για πρώτη φορά όμως δεν θα το ψηφίσει. Θα στηρίξω την νέα αυτή τάση,(Συριζα) με ενδιαφέρει να αλλάξει η εικόνα."

Σαν τον Κραουνακη σκεφτονται αρκετοι ψηφοφοροι του ΚΚΕ λενε οι δημοσκοποι, υπαρχει ομως περιπτωση να αλλαξει η "εικονα";

Δυστυχως οσο καλες προθεσεις και να υπαρχουν-αρκετοι διατηρουμε τις αμφιβολιες μας και για αυτο- δεν θα αλλαξει η εικονα της ανεργιας, της εργασιας των 4ωρων, της μισης δουλειας μισης ζωης, της φτωχειας, της εξαθλιωσης, των φορων στη φτωχολογια, της "λαμογιας"-αρκει μια ματια στη λιστα των "πασοκανθρωπων" που εχουν εισχωρησει στο μορφωμα του Συριζα- των ψευτικων ελπιδων και της απογοητευσης που θα σαρωσει τις λαϊκες μαζες την επομενη των εκλογων οταν οι κηρυκες του "αντιμνημονιακου αγωνα" θα ειναι οι καλυτεροι υπερασπιστες του συστηματος που αναπαραγει όλα τα παραπανω.

"λέω θ΄αντέξω κι αν μείνω απ΄έξω κι αν έρθει βροχή
λέω να στείλω στο φόβο το φίλο ένα
κόκκινο χι"

 τραγουδαει ο Σταματης Κραουνακης στα "δυο χαμογελα" και τον προτρεπουμε παραφραζωντας δικους του στιχους, να "μη ζησουμε αλλο δραμα" και "να παμε να πιασουμε ουρανο" ψηφιζωντας και παλι ΚΚΕ.

Υ.Γ.: μερικη τεκμηριωση των αμφβολιων μας ακολουθει:


 






8 σχόλια:

  1. salot sor καλημερα, αμ, δεν ειναι τοσο ''απλα'' τα πραγματα, πριν τις εκλογες της 6 μαη, τωρα ακριβως δεν θυμαμαι, ειχαμε ''ομοβροντιες'' δηλωσεων-''καταγγελιων'' απο ψηφοφορους καλλιτεχνες του κομματος, Ζουγανελης, Μητροπανος, Κραουνακης κ.α.
    Προχθες σε βραδυνη πολιτικη συζητηση σε γ...καναλο, ο Αθεριδης ειπε το......................κορυφαιο, ξερω οτι ο συριζα δεν ν
    θα κανει τιποτα απο αυτα που λεει, αλλα εγω θα τον ....................ψηφισω.
    ''Τεραστια'' πολιτικη αναλυση, εχουμε ν'ακουσουμε και να δουμε πολλα, γιατι ο αγωνας θελει, ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το Ζουγανελη δε γνωριζω αν ειναι ψηφοφορος του ΚΚΕ και με τις κατα καιρους δηλωσεις του μαλλον δε μου κανει για τετοιος.
      Οσον αφορα τις δηλωσεις του Αθεριδη εχω διαβασει το κειμενο του(http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=15472) και ειναι στη λογικη του ξεμπροστιασματος,καπως στεκει η λογικη του αλλα στην περιοδο που διανυουμε θα του προτεινα την αναλυση του Καραμπελια(http://ardin-rixi.gr/archives/6080)γιατι σε αυτες ειδικα τις εκλογες πρεπει να ψηφιστει το ΚΚΕ. Περα απο την προσωπικη μου εκκληση θα προτεινα το αυτο και για τον Κραουνακη

      Διαγραφή
  2. Ο Ζουγανελης ειναι αντιΚΚΕ μεχρι ΚΟΚΚΑΛΟ. Μεταξυ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. salot sor όλα καλά, αλλά γιατί διάλεξες κλεψιμέϊκο video και μάλιστα από φασιστάκι; (το 3ο εννοώ)
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jmxXCbIs2X4
    (τυχαίνει να 'μαι ο varkar1s)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα, τα βιντεο τα εχω βρει στο redflyplanet και followtheredriver, τωρα οσον αφορα το "κλεψιμεϊκο" αν πρεπει να αναγραφει καπου καποια πηγη να αναφερθει , πρεπει?

      Διαγραφή
  4. Το είχα στείλει στο redflyplanet την ίδια μέρα που το ανέβασα στο youtube και το ανάρτησε σε λίγη ώρα
    http://redflyplanet.blogspot.com/2012/05/blog-post_9839.html :)
    οκ no prblm τώρα είδα πως ο φασιστάκος αναφέρει την πηγή.
    Καλό θα είναι όμως να μην τους πολυβάζουμε στις αναρτήσεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

περασαν τη λογοκρισια