ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

αναλυσεις του . . .Παππά

γραφει ο κ Τασος Παππας σε αρθρο του στο site www.aixmi.gr (http://www.aixmi.gr/index.php/pasok-kke-apaksiwthoun/) οτι το ΚΚΕ κανει οτι μπορει για να απαξιωθει!
Στην αναλυση του μεταξυ αλλων αναφερει: "Το λάθος στην ανάλυση του ΚΚΕ είναι ότι έχει κατασκευάσει μια εικόνα για το λαό που δεν συνάδει με την πραγματικότητα. Είναι μια εικόνα εξιδανικευμένη που υπάρχει μόνο στα επαναστατικά εγχειρίδια. Δεν μπορεί ένα κόμμα να προσδοκά διεύρυνση της επιρροής του, προτείνοντας  συνεχώς μια γραμμή αγώνα  που απαιτεί από τους πολίτες να επιδεικνύουν αυταπάρνηση, αλτρουισμό, να αντιστέκονται, να πολεμούν, να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις, καταλήψεις, συγκρούσεις, να προσαρμόζουν την προσωπική τους ζωή στις ανάγκες της συλλογικής προσπάθειας. Δεν είναι όλοι «γεννημένοι» αγωνιστές, δεν είναι όλοι φτιαγμένοι από τη στόφα του ήρωα."
Ειναι αληθεια το ΚΚΕ λεει στον κοσμο της εργασιας οτι μονο με ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ, ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ μπορει να δωσει ΑΜΕΣΑ λυσεις στα προβληματα του.
Ειναι εκτος πραγματικοτητας το ΚΚΕ ή μηπως ειναι εκτος πραγματικοτητας οι εκφραστες της αποψης οτι μια "αριστερη" ή καλυτερα αριστερουτσικη αν οχι σοσιαλδημοκρατικη κυβερνηση μπορει να ανακουφισει το λαο επαναδιαπραγματευομενη τη δανειακη συμβαση, ακυρωνοντας καποιους εφαρμοστικους νομους του μνημονιου2-η καταγγελια εχει παει περιπατο- και επανεξεταζοντας το γενικοτερο πλαισιο της Ε.Ε.;
Απαξιωνει τον εαυτο του το ΚΚΕ κατα τον κ. Παππα γιατι " δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα  να αποδείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα-δεκανίκι του αστικού συστήματος, ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα σε μια κυβέρνηση με κορμό τη Ν.Δ και σε μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν έχει νόημα στις παρούσες συνθήκες να περιμένουν τα λαϊκά στρώματα καλύτερες μέρες, ότι και στη μία και στην άλλη περίπτωση ο λαός θα βγει προδομένος και καθημαγμένος, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει αυταπάτες και εμπορεύεται την ελπίδα."
Δηλαδη ο κ. Παππας λεει στον κοσμο της αριστερας οτι υπαρχει ελπιδα με το Συριζα, βεβαια δεν ειναι τυχαιο οτι ο κ.Παππας ηταν απο τις πεννες που το 2009 στηριζαν Παπανδρεου και δικαιολογουσαν τον αντικκε οχετο του Παγκαλου(http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=30288)
Κατα τον κ. Παππα ο Συριζα ειναι μια φερεγγυα και αριστερη δυναμη, προφανως για αυτο το λογο εχουν προσχωρησει με τον ενα ή τον άλλο τροπο οι "μεγαλοι αγωνιστες" του ΠΑΣΟΚ όπως
Αντώνης Κοτσακάς: Στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου από το 1989 έως το 2000 στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου.  
Ευάγγελος Χωραφάς: πρώην στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου
Γιώργος Ραφτόπουλος: Από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του συνδικαλιστικού κινήματος. Πρώην δοτος πρόεδρος της ΓΣΕΕ,
Νίκος Κοτζιάς: πρόεδρος στο ΙΣΤΑΜΕ(ιδρυμα της οικογενειας Παπανδρεου).
Λουκα Κατσελη: υπουργος του ΓΑΠ, υπογραψε το μνημονιο
Κουρουμπλης Παναγιωτης:ψηφισε το μνημονιο, ψηφισε τη δασοκτονο τροπολογια Παχτα το 2004
Νικος Φωτοπουλος: ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
Λαλιωτης Κωστας: στηριξη μεσω διαψευσης
Κιμων Κουλουρης:δηλωσε εσχατως τη στηριξη του.

Ο Συριζα θελει να βαλει το κοσμο της αριστερας στο "μαντρι" και ο κ.Παππας κανει οτι μπορει να τον βοηθησει. Ομως ας σκεφτουν αυτοι που αυτοπροσδιοριζονται ως αριστεροι-οι μετακινουμενοι του ΠΑΣΟΚ εξαιρουνται- ποσο ηθικο ή ανηθικο ειναι το διλλημα μνημονιο ή Συριζα οταν στο φορεα αυτο εχουν προσχωρησει με τον Α ή Β τροπο ολοι οι παραπανω και αλλοι πολλοι της ιδιας συνομωταξιας?
 Ας σκεφτουν οι ιδιοι ανθρωποι, αν ειναι αφελεις ή προστυχοι(πολιτικα παντα) αυτοι που λενε οτι το μνημονιο ακυρωθηκε αλλα ο λαος καταθετει φορολογικες δηλωσεις με αφορολογητο στις 5000€, αυξημενα 50% τεκμηρια διαβιωσης, 500€ τελος επιτηδευματος, καταργημενο το bonus των αποδειξεων?
Ας σκεφτουν αν πιστευουν οτι μπορουν να συνεχισουν να εμπιστευονται "σωτηρες" τυπου Τσιπρα οι οποιοι το Φλεβαρη του 2012 λεγανε:"Με ένα νέο συνασπισμό εξουσίας δεν θα αναγνωρίσουμε τις παράνομες και αντισυνταγματικές δανειακές συμβάσεις..."  
και τον Ιουνη του 2012 λενε οτι θα την επαναδιαπραγματευτουνε;

Βεβαια για τον κ. Παππα αυτα μπορει να ειναι και ψιλα πραματα αρκει η δουλεια μας(αντικκεδισμος) να γινεται.

για αυτο και εμεις


2 σχόλια:

  1. salot sor καλησπερα, ο παπας γνωστος απο τα παλια ο μονιμα αντικκε ''γραφιας'' της ''αριστερης'' ελευθεροτυπιας, αξιος ο μισθος του.

    Και πως μπαινω στην σελιδα σου να την παρακολουθω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

περασαν τη λογοκρισια