ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Βρωμερα μιασματα της Ιστοριας, βρωμιζουν το ονομα της αριστερας

πλεον ο καθε ελληνας ερχεται αντιμετωπος με το αμεσο μελλον της οικογενειας του.
η φασιστερη κυβερνηση Συριζα Ανελ με την αβαντα της Χρυσης αυγης στελνουν την κοινωνια στην κολαση της δραχμης. Ηδη απο χθες εκατονταδες αν οχι χιλιαδες επιχειρησεις και οι εργαζομενοι σε αυτες εχουν μπει στον παγο χωρις να ξερουν εαν και ποτε θα ξαναπιασουν δουλεια.
Οι τραπεζες εκλεισαν και το πιθανοτερο ειναι οτι απο αυριο μεθαυριο δε θα εχουν καθολου ρευστο για να τροφοδοτησουν με το συγκλονιστικο ποσο των 60€ ανα ημερα τους αμοιρους ελληνες  που πιστεψαν την κυβερνηση και αφησαν τα περιπου 120δις€ των οικονομιων μιας ζωης στο ελληνικο τραπεζικο συστημα.
Μη γελιεστε οι πλουσιοι δεν εχουν αφησει λεφτα στις τραπεζες, συμφωνα με στοιχεια που δοθηκαν πριν 15 μερες στις τραπεζες υπηρχαν μονο 14.000 λογαριασμοι με ποσα 100.000 και ανω(1.4δις€ δηλαδη αντε να ειναι 10δις€ τα υπολοιπα 110δις ειναι του λαου)
Οι τραπεζες θεωρητικα θα ανοιξουν αυριο Τεταρτη για να επιτραπει αναληψη 120€ ανα συνταξιουχο και μονο στην περιπτωση που αυτος δεν εχει καρτα αναληψης. Εαν ισχυσει το σεναριο αυτο αυριο πιθανο να βρεθουμε πολυ κοντα στην κηρυξη καταστασεως εκτακτης αναγκης. Ευχομαι η φασιστερη κυβερνηση να κανει αλλη μια κωλοτουμπα και να ανακαλεσει την παραπανω αποφαση η οποια θα ανοιξει διαπλατα το δρομο της κολασης.
Σημερα το βραδυ και αφου δεν θα πληρωθει το ΔΝΤ η χωρα μπαινει σε καθεστως πληρους χρεωκοπιας. Οποιος δε το βλεπει απλα εθελοτυφλει.
Το σχεδιο των φασιστερων κυβερνητων μας ηταν απο την αρχη αυτο, δραχμη και καθεστως λατινικης αμερικης, χουντα με δημοκρατικο προσωπειο. Ο Τσιπρας και οι συν αυτω γνωριζαν πολυ καλα οτι ταϊζαν το ψεμα με το φτυαρι οταν εταζαν τα παντα στους παντες προεκλογικα με μοναδικο σκοπο την καταληψη της εξουσιας. Το σχεδιο ηταν ενα, προφαση διαπραγματευσης με γελοιες προτασεις και αιτηματα απεναντι στους δανειστες ωστε να φτασουμε την υστατη ωρα και να φορτωθουν οι ευθυνες στους κακους ξενους και η "αποφαση" στον Ελληνικο λαο.

Οι διαφοροι τσαρλατανοι που αποτελουν τον κυβερνητικο θιασο με τα εκατομμυρια στο εξωτερικο και τους παχυλους μισθους καλουν τους ελληνες να αυτοκτονησουν με αξιοπρεπεια για να κρατηθουν στην εξουσια ως καθεστως πλεον.
Τα βρωμερα παρασιτα τυπου Τσιπρα, Βαρουφακη, Μαρδα, Τσακαλωτου, Φλαμπουραη, Βαλαβανη, Παππα, Λαφαζανη, Στρατουλη, Βουτση, Φωτιου, Κωνσταντοπουλου, Σταθακη, Λεωτσακου, Τζακρη, Κουρουπλη, Παπαδημουλη, Καμμενου, Νικολοπουλου, Μακρη και δε συμμαζευεται εχουν στησει με το μυαλο τους την τελεια παγιδα. Αν ψηφιστει το οχι-μαυρη ωρα- θα παμε στη δραχμη θεωρητικα με τις ευλογιες του λαου, το τι αυτο θα σημανει δε χρειαζεται να το περιγραψουμε απλα ας πολλαπλασιασει ο καθενας το χειροτερο εφιαλτη του με το 1000. Αν ψηφιστει το ναι-πρωτα ο θεος- δε θα ειναι χωρις συνεπειες αλλα τουλαχιστον προσωρινα θα υπαρχει ελπιδα επιστροφης η οποια δεν ειναι και καθολου βεβαιη γιατι η διαδικασια των εκλογων που πρεπει να ακολουθησει σε ενα χρεωκοπημενο κρατος δεν μπορει να ειναι προβλεψιμη.
γυριστε τους την πλατη και τσακιστε τους τυχοδιωκτες ψηφιζωντας το δυσκολο ΝΑΙ.





11 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Οδηγείς το αμάξι σου ίσα στον γκρεμό. Ποια η διαφορά αν φουντάρεις στον γκρεμό με τη μούρη ή με την όπισθεν; Ποια;;; Καμιά!!!
      Άρα, εκείνο που πρέπει να κάνεις, είναι ν' αλλάξεις έγκαιρα πορεία για ν' αποφύγεις τον γκρεμό.
      Κι αυτήν την αλλαγή πορείας υποτίθεται ότι την ξέρεις. Εκτός αν δεν έχεις καταλάβει τι σου λέει ο Τσε Γκεβάρα που κοσμεί το μπλογκ σου ή τι σημαίνει το σφυροδρέπανο που κοσμεί το σήμα σου.
      Υπάρχει βέβαια κι ένα τρίτο "εκτός"....
      Τρίτο και φαρμακερό...
      Θα στο αναφέρω μόνο και μόνο επειδή δεν επέτρεψε η κατακλείδα σου να μην περάσει απ' το νου μου.
      ...Εκτός λοιπόν αν είσαι άλλο απ' αυτό που παρουσιαζόσουν μέχρι τώρα και φοράς "μάσκα" με Τσε Γκεγκεβάρα και σφυροδρέπανο.
      Τι απ' τα τρία συμβαίνει, εσύ ξέρεις.
      Εγώ απλά αναρωτιέμαι, χωρίς να σε κατηγορώ για τίποτα.
      Σκέψου επομένως, αν στέκει η κατακλείδα σου ή όχι.
      Κι αν αποφασίσεις ότι στέκει, κρίμα γιατί επιλέγεις να πέσουμε με τα μούτρα στον γκρεμό.
      Αν αποφασίσεις ότι δεν στέκει, απλά διόρθωσέ το, προτείνοντας το αυτονόητο. Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.
      Προτείνω να απαντήσεις σ' αυτά που σου θέτω.
      Κι απ' την απάντησή σου φυσικά, θα κριθεί κι αν είσαι ή όχι "μασκαράς".

      Διαγραφή
    2. Προς "ανεργος και αφραγκος" και καθε καλοπιστο κριτη.
      Σαφως η επιλογη του ΚΚΕ που ειναι ακυρο, οπως και αν θελουμε να τη βαφτισουμε ειναι πολιτικα σωστη γιατι το ερωτημα ειναι αν θες να σφαχτεις και ποσο να σε σφαξουν. Προσωπικα, ακουγωντας επανειλλημενα την Αλεκα πρωτιστως αλλα και ολα τα υπολοιπα στελεχη του ΚΚΕ οτι η επιστροφη στη δραχμη με καπιταλισμο-γιατι μη γελιεται κανεις καπιταλισμο θα εχουμε και στις 6/7/15- θα ειναι ακομα χειροτερα για τα λαϊκα στρωματα, και με προσωπικη εκτιμηση οτι παροτι οι αντικειμενικες συνθηκες-βαθμος αναπτυξης της χωρας- ειναι ωριμες για το περασμα στο σοσιαλισμο, ο υποκειμενικως παραγοντας πορρω απεχει απο το επιθυμητο, δε μπορω να μη παρω θεση.
      Μερικες φορες στη ζωη πρεπει να διαλεξεις απο το κακο και το χειροτερο και ειδικοτερα οταν κουβαλας και ανθρωπους μαζι σου.
      Με βαρια καρδια λοιπον Ναι, και εαν ο λαος αργα ή γρηγορα καταλαβει το πραγματικο και οχι το φαντασιακο συμφερον του εδω θα ειμαστε . Το οχι ειναι γκρεμος και το ναι γκρεμος με αποκρυμνη σκαλα, ο καθενας ας αναλογιστει τι αρχισε ηδη να συμβαινει με τους τυχοδιωκτες που κυβερνανε και τι περαιτερω θα συμβει. Αν παλι καποιος νομιζει οτι συντομα θα περασουμε σε επαναστατικη κατασταση και τωρα ειναι η ωρα ας ψηφισει οχι, αλλα αυτο βεβαια δε το λεει ουτε το ΚΚΕ που μετραει το μποϊ του λαου και οχι τη σκια του και διαβαζει τις καταστασεις οπως ακριβως ειναι.
      τωρα οσο για τον πιθανο χαρακτηρισμο που μπορεις να μου αποδωσεις καντο αναλογιζομενος το βαθμο δυσκολιας καποιου που απο χθες ειναι σε αναγκαστικη αδεια και εχει λαμβανειν

      Διαγραφή
    3. Αχ μωρέ salot sor.... Σε σπίτι κρεμασμένου μιλάς. Τέσσερα χρόνια άνεργη είμαι κι επλπίδες να ξαναγίνω εργαζόμενη δεν υπάρχουν στην υπάρχουσα κατάσταση.
      Επέτρεψέ μου να σου πω ότι κακώς φοβάσαι πως το συγκεκριμένο δημοψήφισμα αφορά δραχμή ή ευρώ.
      Το τμήμα τού κεφαλαίου στην Ελλάδα που θέλει δραχμή, είναι μειοψηφία μπρος στο τμήμα που θέλει ευρώ. Άρα, κι επειδή όπως έχει αποδειχτεί αυτοί αποφασίζουν μια κι είναι εξουσία, επί τού παρόντος, ό,τι κι αν επικρατήσει στο σικέ δημοψήμισμά τους, στο ευρώ θα παραμείνουμε. Μη μασάς λοιπόν απ' την τρομοπροπαγάνδα τους.
      Εκείνο όμως που προέχει απ' την πλευρά σου και την πλευρά μου ως μη έχοντες και κατέχοντες, είναι να γιγαντωθεί ένα ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ, πολύ δε περισσότερο που δεν έχουμε να σκεφτούμε μόνο για τα τομάρια μας, αλλά είμαστε και φαμελιάρηδες.
      Τι σημαίνει το ΝΑΙ που προτείνεις; Ότι θα ξανάβρω εγώ δουλειά; Ότι θα γίνεις μόνιμος, σταθερός και καλοπληρωμένος υπάλληλος εσύ; Ότι βάζουμε λιθαράκι για ένα μέλλον αντάξιο το παιδιών μας; Όχι βέβαια. Το ακριβώς αντίθετο σημαίνει και ακριβώς ό,τι και το κάλπικο ΟΧΙ των Συριζανέλ, που μ' αυτό θέλει να μας φορέσει κολλάρο το μνημόνιο τής άλλης όψης τού ΝΑΙ.
      Δεν βλέπεις ότι ήδη άρχισαν και ομολογούν πως με το ΝΑΙ τους ή με το ΟΧΙ τους θέλουν να ρίξουν την ευθύνη στο λαό, ώστε ούτε η προηγούμενη συγκυβέρνηση ούτε ετούτη να έχουν πολιτικό κόστος;;;
      Πέταξέ το παιδάκι μου αυτό το ΝΑΙ απ' την ανάρτησή σου και ρίξε το σύνθημα του ΚΚΕ, για να μπορείς να κοιτάς τον καθρέφτη σου χωρίς να ντρέπεσαι που έπεσες στην παγίδα τής τρομολαγνείας...
      Μ' άλλα λόγια, κοίτα το δικό σου συμφέρον κι όχι των ντόπιων και ξένων εκμεταλλευτών μας. Και μην σκιάζεσαι. Δεν παίζουν στ' αλήθεια τούτην την στράτα το παιχνίδι ευρώ-δραχμή. Μην ακούς τα καλοταϊσμένα παπαγαλάκια τους, πολιτικά, δημοσιογραφικά και άλλα, που το σερβίρουν για μπαμπούλα... Κι ούτε κλείσανε τις τράπεζες γιατί δεν διαθέτουν ρευστό. Τον μπαμπούλα τού "παραμυθιού" προβάλλουν με το κλείσιμό τους. Μας έχουν μετρήσει για χάπατα ρε salot sor και μας μοστράρουνε μπαμπούλες όπως στα παραμυθάκια για τ' άπραγα παιδάκια.
      Πέταξε παιδί μου εκείνο το επικίνδυνο για την φτωχολογιά ΝΑΙ και ρίξε δυνατά στην ανάρτησή σου το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ!!!
      Νά 'ξερες πόσο πραγματικά δυνατός θα νιώσεις σφίγγοντας γερά τη γροθιά σου στη μάπα τους!!! Αληθινά άτρωτος εσύ, και τρομοκρατημένοι οι ντόπιοι και ξένοι εκμεταλλευτές σου!!!

      Διαγραφή
  2. Δε διαφωνω ιδιαίτερα με αυτά που αναφέρεις αλλά η επιλογή μου είναι ναι γιατί όπως σου είπα διαλέγω αναμεσα στο κακό και στο χειροτερο χωρίς να αποδοκιμαζω τη στάση του ΚΚΕ, το εναντίον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ Τ Ε Λ Ο Σ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ! ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ! ΞΕΠΑΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ, ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΦΤΑΣΑΜΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ 100% ΕΥΣΤΟΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προδότη να βρεις τρύπα να κρυφτείς γιατί σε περιμένει δρεπάνι και σφυρί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σεχτάρ ο Τρομερός3 Ιουλίου 2015 στις 11:44 μ.μ.

    Σαλότ σορ,
    Το ναι η όχι αφορά αποκλειστικά την ισορροπία ανάμεσα στα αμερικανικά η γερμανικά κεφάλαια και τα ανάλογα στοιχημένα ντόπια.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ.
    Το τι θα επακολουθήσει την Δευτέρα, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΙ Η ΤΟ ΟΧΙ!
    Αν υπήρχε τέτοια δυνατότητα, ....απλά θα έβαζαν άλλα ερωτήματα.
    Εχεις μόνο μια λύση για ν' αποφύγεις το χειρότερο: ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ και τους δυο..
    Και ο τρόπος να τους τρομάξεις είναι να δώσεις την απάντηση, ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ : ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΟΧΙ.
    Σβήστο αυτό το προδοτικό όχι. Για τους ανθρώπους, που κουβαλάς μαζί σου!
    Για το όνομα του Τσε και του Στάλιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έχουν ειπωθεί πολλά αυτές τις μέρες, υπάρχει ένταση και το πολωτικό κλίμα οδηγεί τον φίλο να μαλώνει με φίλο, σύντροφος με σύντροφο.

    Σε ενα ζοφερό κλίμα που προτιμότερη είναι η σιωπή για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, βρίσκω θαρραλέα την κοινοποίηση της άποψης σου salot sor.

    Στην τελική ο καθένας θα αποφασίσει με βάση την θέση του και την αντίληψη του για τα πράγματα ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΑ.

    Όσο για την στάση του κόμματος θα μείνω σε αυτό μονο: Qui tacet consentit - ας μην καταδικάζουν καποιοι τις επιλογές για το Ναί, οταν με την επιλογή τους ουσιαστικά το προμοτάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

περασαν τη λογοκρισια