ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

οσο νυχτωνει η πουτσα μεγαλωνει . . .

Οι "γερμανοτσολιαδες", "πουλημενοι", "υποτακτικοι" και δε συμμαζευεται Σαμαροβενιζελοι προτειναν στην τροϊκα-πριν αυτη μετονομαστει σε θεσμους- μετρα 1δις€ την ωρα που οι τρισκαταρατοι δανειστες ζητουσαν 2δις€ ωστε να κλεισει η αξιολογηση του μνημονιου και να επιτευχθει πρωτογενες πλεονασμα 3% ητοι 5,4δις€ για να πληρωθουν οι τοκοι του τρεχοντως ετους ενω η δυναμικη της οικονομιας προεβλεπε αυξηση του ΑΕΠ κατα 2,5% τουλαχιστο, το οποο μεαφραζεται σε εκατονταδες χιλιαδες θεσεις εργασιας αλλα ας μη πλατυασουμε .

Πεντε(5) μηνες μετα την πρωτη φορα αριστεροακροδεξια, η κυβερνηση που διαπραγματευεται για το καλο του λαου, καταφερε να εξαλειψει την πιθανοτητα αυξησης του ΑΕΠ και να βαδιζει ολοταχως σε υφεση δηλαδη μειωση του ΑΕΠ δηλαδη απολυσεις αλλα επειδη ειναι στον ιδιωτικο τομεα τους γραφουμε και στ αρχιδια μας .
Αλλο ενα τεραστιο επιτευγμα της κυβερνησης ειναι οτι πλεον δε φτανουν τα 2 δις που ζητουσαν οι δανειστες, γεγονος που αναγνωριζει προφανως και η κυβερνηση αφου η ιδια μεσω των 47+6 σελιδων που εστειλε στους δανειστες προτενει η ιδια μετρα ανω των 5δις€ ωστε να επιτυχει πλεονασμα 1% ητοι 1,8δις ενω θα πρεπει να δανειστει(απο που αραγε αν οχι απο την τροϊκα-θεσμους;) και επιπλεον 3,6δις€ για να πληρωθουν οι τοκοι. Η απλη αριθμητικη λοιπον μας λεει οτι ενω ψαχναμε 2δις(σεναριο δανειστων) για ειμαστε ισα βαρκα ισα νερα, τελικα με την πρωτη φορα αριστεροακροδεξια ψαχνουμε 5δις και δε φτανουν γιατι θελουμε και αλλα 3,6δις απο τους κακοψυχους δανειστες.
Συμφωνα με αυτα που ειδαν το φως της δημοσιοτητας(47+6σελιδες) η αριστεροακροδεξια κυβερνηση μας για να μαζεψει τα 5δις προτεινει αυξανει της φορολογια μας απο 26% σε 29% απο το πρωτο ευρω(ενω μας υποσχοταν αφορολογητο 12.000€ δε γαμεις το χαψαν τα κοροϊδα), αυξανει την εκτακτη εισφορα απο 0,7% σε 1% για τα πρωτα 12.000€, αυξανει το ΦΠΑ στα μακαρονια στις κονσερβες και αλλα ειδη πολυτελειας σε 23%.
Βεβαιως η σχεδον εθνοσωτηριος αριστεροακροδεξια κυβερνηση μας στο μεσοδιαστημα χαρισε ως δωρο γαμου προφανως 5εκ€ στον λαϊκο αγωνιστη ιδιοκτητη του Nammos και αλλα 25εκ€ περιπου στο φιλανθρωπο και αυτοδημιουργητο ρωσο ολιγαρχη προεδρο του παοκ-αμα εισαι φιλολαϊκη κυβερνηση . . .

Για αυτα τα ολιγα και αλλα περισσοτερα οπως η προσφορα της Καρπαθου για νεα Βαση του ΝΑΤΟ, τα 500εκ€ για τα σαπακια αεροπλανα του ΠΝ την ιδια ωρα που για τη λεγομενη ανθρωπιστικη κριση δινει 200εκ€,  καλουνται ολοι οι αριστεροακροδεξιοι, ψεκασμενοι, κρατικοδιαιτοι, λαμογια, απατεωνες, αγραμματοι και λοιποι να διαδηλωσουν στο συνταγμα σημερα 17/6/15 στις 19.30.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περασαν τη λογοκρισια