ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ακρα του ταφου σιωπη . . .

Δυστυχως για τους Τουρκους ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ η Τουρκια σε αντιθεση με τη Βενεζουελα την Κολομβια και το Μεξικο ειναι πολυ κοντα στην Ελλαδα και εμεις θα θελαμε βεβαιως και σαφως το διεθνιστικο μας καθηκον και η προλεταριακη αλληλεγγυη . . . αλλα η κατασταση του κινηματος καταλαβαινετε. . . και η εσωτερικη διαπαλη που διεξαγεται με οπορτουνιστικες φραξιες και η τροφοδοτηση του εθνικισμου και της ΧΑ συν ο κοινοβουλευτικος ελεγχος και ο "αγωνας" για τους "εργαζομενους" του Καλφαγιαννη και η προετοιμασια για την επετειο του πολυτεχνειου σε συνδυασμο με την προηγειθησα προταση μομφης δεν . . . .



ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ
Την Πέμπτη 14 Νοέμβριου 2013 ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 18.00
 
OΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΙΤΙΣΗ
ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ
  ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΒΙΑΙΑ  ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ
ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 51η  ΜΕΡΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ!
Κανείς αγωνιστής από την Τουρκία δεν πρέπει να εκδοθεί!
Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους!
1.      Απαιτούμε, ιδιαίτερα σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο, να μην εκδοθούν στην Τουρκία με άδικες αποφάσεις, ανθρώπων που το μόνο τους επιβαρυντικό είναι πως αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον για το λαό τους.
2.      Υποστηρίζουμε πολιτικά και με κάθε πρόσφορο τρόπο το μόνο μέσο που απέμεινε στους υπό έκδοση αγωνιστές και στους συντρόφους τους, την απεργία πείνας για να στείλουν έτσι στον ελληνικό λαό το μήνυμα πως η αλληλεγγύη είναι πιο δυνατή από την καταστολή.
Κανείς αγωνιστής από την Τουρκία δεν πρέπει να εκδοθεί!
Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  ΣΤΟ  ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!
Την Παρασκευή  15 Νοέμβριου 2013
για τον ERDOGAN CAKIR στις 09.30
για τον HASAN BIBER στις 14.00
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΙΑ 29η ΜΕΡΑ!
Η κατάσταση της υγείας των απεργών πείνας είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Στις 07 Νοέμβριου το βράδυ  μεταφέρθηκαν βίαια στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας ο ERDΟGAN ÇAKIR και ο MEHMET YAYLA, ενώ οι AHMET DUZGUN YÜKSEL   και HASAN BIBER μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των φυλακών. Μέχρι στιγμής δεν τους έχει χορηγηθεί καμιά θεραπεία αφού οι ίδιοι αρνιούνται την οποιαδήποτε παρέμβαση στον αγώνα τους. Τα μελή της επιτροπής αλληλεγγύης είναι από το πρωί μπροστά στο νοσοκομείο.

4 σχόλια:

  1. Καπου σε χαιρομαι καπου σε χανω.Ηρεμισε ρε μεγαλε τ ειναι δηλαδη τα συντροφια μηχανακια η μηπως λειψανα να βρισκονται δω κι εκει σε διατετταγμενη πηρεσια? Κι υστερα τον αγωνα μας κανουμε καθενας μας μεσοπελαγα κι αν ειναι ναρθει ας ελθει . Πανταχου παρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα, δε μιλα για τα "συντροφια" η αναρτηση οπου ο καθενας ατομικα μπορει να εχει δρασει οπως μπορουσε αλλα για τη δυνατοτητα μαζικης οργανωμενης συμπαραστασης. Αν καποιος μπορει-και κατα τη γνωμη μου πρεπει- να συμπαρασταθει σ' αυτους τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ηταν και ειναι το ΚΚΕ, το γιατι δε συνεβη ειναι ενα θεμα.
      Ισως και μονο ο τιτλος του αρθρου που δημποσιευεται στην τρεχουσα ΚΟΜΕΠ "Η πορεία αποκατάστασης του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ χαρακτήρα του ΚΚΕ" ειναι απαντηση και προμυνημα για το εγγυς μελλον

      Διαγραφή
  2. @http://hippokampos.wordpress.com/ AGIS τα σχολια εληφθησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τη δικη μου καλησπερα,κουραγιο και δυναμη σ ολους μαςΣορρυ για το υφος.Φιλικα Πλεμπας κι οχι πανταχου παρων οπωςεγραψα.

      Διαγραφή

περασαν τη λογοκρισια