ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ανοικτα την Κυριακη. - Και λιγα μας κανουν . . .

Πεσαν απο τα συννεφα πολλοι απο τον κοσμο που ετρεξε στις αγορες την Κυριακη.
-Μα καλα δε τους φτανουν οι υπολοιπες μερες, πρεπει την Κυριακη να ψωνισουν, αναρωταται ο καλοπιστος αναγνωστης.
Φιλτατε αναγνωστη αυτο που πιθανον θα επρεπε να εχεις κατανοησει ειναι οτι στο μεγιστο βαθμο τα λεγομενα εμπορικα κεντρα και αγορες αντιπροσωπευουν το εμποριο του περιττου. Κατα συνεπεια το περιττο θα στο πουλησουν οποτε σε βρουν "προχειρο". Οι Αμερικανοι που δεν ειναι μαλακες και ειναι η πιο καταναλωτικη κοινωνια που ο καθε ελληνας ονειρευεται τα χουν λυσει αυτα τα ζητηματα και ειναι ανοιχτα 7 ημερες την εβδομαδα.
Οποτε με τις υγειες σας και καλα ψωνια, βεβαια εσυ μπορει να μην εχεις σεντ αλλα και παλι αυτο που δεν καταλαβες ειναι οτι τα μαγαζια δεν ανοιγουν για σενα βρε κουτο που μετρας τα ευρω για να τη βγαλεις, ανοιγουν για αυτους που τα χουν και ονειρευεσαι πως καπως, καποτε, εαν και εφοσον, ισως, να μπορεσεις και εσυ να ανηκεις σε αυτους- "ονειρα, πουλια μου ταξιδιαρικα"

Εσυ απο την αλλη αφου βαριεσαι να πας στις απεργιακες συγκεντρωσεις-για να κανεις απεργια ουτε λογος-, αφου πιστευεις οτι ολοι ιδιοι ειναι, αφου μπορει να πιστευεις οτι θα βρεξει λεφτα , ή οτι οι ξενοι μας παιρνουν τις δουλειες , ή οτι μας ψεκαζουν , ή οτι ειμαστε υπο κατοχη ή  οτι "τα φαγαμε ολοι μαζι" ή οτι μπορει να υπαρξουν αυτοδιαχειριζομενες νησιδες -στη χωρα των θαυματων ισως?-
ψαξε το πλησιεστερο παζαρι πατατας χωρις μεσαζοντες -αν και φετος δεν εχουν αδιαθετες οι αγροτες και η τιμη μπορει να ειναι και υψηλοτερη απο τα σουπερμαρκετ, κοιτα κατι πραματα ε?- και  προς θεου να μην ειναι Κυριακη ή αν ειναι να πας μετα τις 11.00 που σχολαει και η λειτουργια.
Υπομονη και καρτερια λοιπον ειναι η λυση, βεβαια ενα ρητο λεει "καποιος εκανε υπομονη και πεθανε" αλλα δε βαριεσαι, υπαρχει και η βασιλεια των ουρανων . . .

ΥΓ: συγκινητικη η παρουσια των δεκαδων χιλιαδων που βρεθηκαν στη συγκεντρωση αλληλεγγυης για τους υπο εκδοση τουρκους απεργους πεινας. . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περασαν τη λογοκρισια