ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

τραγουδαμε . . .

τι να πρωτοσχολιασει κανεις,
τη δηλωση του πρωθυπουργου "Είμαι με τους μικροαστούς, όχι εναντίον τους"?
τη μεγαλη "νικη" των μικροαστων να πληρωνουν το χαρατσι αλλα να μη το πληρωνουν μεσω ΔΕΗ?
τη δηλωση του Γ.Δελαβέκουρα εκπροσώπου του ΥΠΕΞ απο την οποια προκύπτει ότι η Αθήνα για πρώτη φορά δημοσίως αποδέχεται την ευρωπαϊκή θέση ότι το PKK είναι τρομοκρατική οργάνωση?
τη δηλωση του Στέλιου Παππά, πατέρα του διευθυντή του γραφειου του Τσιπρα-και προσφατα διορισθεντα στη βουλη- ο οποιος εκλέχτηκε και αυτός στο όργανο που θα οδηγήσει το Συριζα στο Συνέδριο και ανεφερε οτι "Ενα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ",
την καταντια των "κομμουνιστων" της Κυπρου που υπογραφουν επωδυνα μνημονια για να σωθει ο καπιταλισμος στην χωρα τους?
την επι τιμη τοποθετηση στη λίστα της νέας ΚΠΕ του Συριζα ως "αριστίνδην", του πρώην προεδρου της ΓΣΕΕ Γιώργιου Ραυτόπουλου, που η Αριστερά χαρακτήριζε ως τώρα και στο σύνολό της "δοτό"?
την ανακυρηξη απο το National Geographic Traveler της Θεσσαλονίκης ως ενα απο τους 20 κορυφαίους προορισμούς για τη χρονιά που έρχεται?
την επιβεβαιωση μεσω της οργάνωσης Διεθνής Διαφάνεια (Transparency International) οτι το Ελληνικο Δημοσιο ειναι το πιο διεφθαρμενο της Ευρωπης των 27?

Επιφυλλασομεθα για τα παραπανω και θυμιζουμε στο μουσικο κοινο οτι μια μερα σαν σημερα στις 7 Δεκεμβρη του 48 γεννηθηκε ο "Λακης με τα ψηλα ρεβερ" κατα κοσμον Λακης Παπαδοπουλος αντι αλλου σχολιου ενα τραγουδι του Λακη που χρονια τωρα δηλωνει ψηφοφορος του ΚΚΕ και "καψουρης" με την Αλεκα.


 και ενα στο google+ γιατι δε μπορεσαμε να το ανεβασουμε στο blog
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περασαν τη λογοκρισια