ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Περιμενοντας το φορολογικο νο2

εν αναμονη του φορολογικου λοιπον και αφου τα λεφτα πλεον ειναι καθοδον ας σχολιασουμε κατι απο αυτα που αφησαμε ασχολιαστα σε προηγουμενη μας αναρτηση .
Η Θεσσαλονικη λοιπον κατατασσεται συμφωνα με το nationalgeographic στους 20 προτεινομενους (must see!!!!) προορισμους για το 2013.
Η ανακυρηξη αυτη ερχεται μετα απο αυτη του Μπουταρη ως του καλυτερου δημαρχου στον κοσμο(!!!!) για το μηνα Οκτωβριο.
Ο κοσμοπολιτης δημαρχος που απεχθανεται τους κομμουνιστας και το ΚΚΕ που του φερνει ναυτια κοροϊδευει τους Θεσσαλονικεις με πληρωμενες αραγε(;) καταχωρησεις ή απλα εκδουλευσεις των φιλων του, κανοντας εμας τους ιθαγενεις που ζουμε εκτος του τετραγωνου που περικλειουν η Λ.Νικης η Καρολλου Ντυλ η Τσιμισκη και η Δ.Γουναρη να αναρωτιομαστε ποσο λακαμαδες ειμαστε που δε μπορουμε να αναγνωρισουμε το εργο του και να συμφωνησουμε με την (πληρωμενη αραγε;) καταχωρηση του nationalgeographic.
Στα 2 χρονια του δημαρχου η βρωμα στην πολη ειναι ανευ προηγουμενου, το κιτς δεν εφυγε ποτε και οι "πολιτιστικες" παρεμβασεις του δημου συναγωνιζονται μεταξυ τους για την κενοτητα την ανοητοτητα και τη σαχλαμαρα που ομολογουμενως παρεπιδημει σε μεγαλες ποσοτητες στη μεσοαστικη και μικροαστικη ταξη της Θεσσαλονικης.
ο  Costas Christ που υπογραφει την προταση του nationalgeographic προτεινει στους ατυχεις τουριστες που θα φανε τον παπα και θα ερθουν Θεσσαλονικη να κανουν μια βολτα με τα ποδια απο τα καστρα μεχρι την παραλια στην πλατεια αριστοτελους. Για οποιον εχει περασει εστω και μερικες εβδομαδες στη Θεσσαλονικη αυτο ειναι προταση αυτοκτονιας, στο δρομο απο τα καστρα για την αριστοτελους θα περιπλανηθεις σε ατελειωτα στενα γεματα αυτοκινητα χωρις ουσιαστικα πεζοδρομιο εν τω μεταξυ θα απολαμβανει την τρομερη αρχιτεκτονικη κατασκευων οπως
μεχρι να φτασει στον αη δημητρη, οπου τα αρχικα σχεδια της πλατειας Αριστοτελους θα αφηναν τη θεα αυτου να φτανει μεχρι το θερμαϊκο αλλα καποιος πονηριδης εξασφαλισε μια τροποποιηση και τελικα η εκκλησια κρυβεται απο αλλα κτιρια και δε "βλεπει" θαλασσα.
προχωροντας προς την αριστοτελους θα περπαταει στο δρομο γιατι τα τραπεζοκαθισματα της "φραπεδουπολης"-fredo πινει τωρα η επαρχια αλλα το ονομα βγηκε- εχουν πιασει ολα τα πεζοδρομια και ο δημαρχος δε ξεκινησε ακομα το ξηλωμα που ειχε υποσχεθει.
Αν κανει το λαθος να χρησιμοποιησει τον ΟΑΣΘ το μονο ΜΜΜ της πολης οπως του προτεινει ο Costas Christ θα βλασφημησει την ωρα και τη στιγμη εκτος και αν ο τουριστας ειναι τουρκος αιγυπτιος ινδος οποτε ολα αυτα θα του φανουν πολυ φυσιολογικα . . .
Και προς Θεου μη διανοηθει κανεις να κανει διαδρομη εντος πολης με καροτσακι
τον καφε στη παραλια που του προτεινει ο Costas Christ θα τον πληρωσει χρυσο γιατι εκτος απο τη θεα αν ειναι τυχερος και εχει ουριο ανεμο θα απολαυσει και το "αρωμα" του θερμαϊκου.
προχωροντας στην παραλια αν κανει το λαθος και μπει σε κανα παρκακι να ξεκουραστει θα βρει οτι ειδους πρεζα πιθανον να χρειαζεται.
οσον αφορα τη "διεθνη" εκθεση Θεσσαλονικης που αναφερει ο Costas Christ ως πιθανη ημερομηνια επισκεψης, τα λογια ειναι πολυ φτωχα για να κανουμε σχολιο . . .
Ο Costas Christ προτεινει στα υποψηφια θυματα του πριν ερθουν στη Θεσσαλονικη να δουν το Ποτε την Κυριακη για να γνωρισουν της χαρες του ελληνικου τροπου ζωης, εμεις παλι θα τους προτεινουμε αντι ταινιας να δουν τα προεκλογικα διαφημιστικα σποτ των φιλων του Δημαρχου και ειδικοτερα

θα καταλαβει πολλα για τους εκλεκτορες του δημαρχου. . .


Για να μη μακρυγορουμε αν καποιος ατυχης ακολουθησει τη συμβουλη του nationalgeographic  και ερχομενος στην πολη αγανακτισμενος οντας με τα φουμαρα του Costas Christ θελησει να του υποβαλλει μυνηση προσφερομαστε ως μαρτυρες πολιτικης αγωγης.

Υ.Γ.:αν καποιος αρχιτεκτονικα ενδιαφερομενος παει και λιγο δυτικοτερα απο το κεντρο θα βρει και καινουρια "αριστουργηματα". . .

4 σχόλια:

  1. μην βριζεις την νεοελληνικη αρχιτεκτονικη. Ειναι καταχτηση το μπαλκονι γυρω γυρω και η ταρατσα με τη σκουριασμενη κεραια τηλεορασης και τον ηλιακο. Και αν εχει και ισογειο στα μπετα σα πυλωτη, ακομα καλυτερα.

    Παντως ακουω οτι ο αι βασιλης θα ελθει με ιπταμενο δισκο εφετο στη θεσσαλονικη : ]]]
    αν δε με πιστευεις γουγλαρε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα Manny, η αφιξη του αη βασιλη με "ιπταμενο δισκο" ειναι αλλη μια αποδειξη οτι η πολη μας εχει ανεβει πολλα επιπεδα . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι εννοείς δυτικά;! Που;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς ευοσμο, γουγλαρισε το κσι θα το βρεις, πολυκατοικια πλοιο

      Διαγραφή

περασαν τη λογοκρισια