ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

δικαιολογημενα απων

Οι δυο εκ των τριων αρχηγων της κυβερνησης δε βρεθηκαν στην αιθουσα του κοινοβουλιου την ωρα της ψηφοφοριας για τις αποκρατικοποιησεις και την ενταξη των δημοσιογραφων στον ΕΟΠΥΥ, αναγραφουν ολα τα site και δημιουργουν συγχυση στους απανταχου Ελληνες που εχουν στηριξει τις ελπιδες τους για τη σωτηρια της χωρας..

Για να μη δημιουργηθει κινδυνος στη συνοχη της κυβερνησης Εθνικης σωτηριας αλλα και να καθυσηχασουμε το πανελληνιο και οχι μονο, αποκαλυπτουμε το λογω της απουσιας των δυο πολιτικων αρχηγων.
Δεν τιθεται θεμα λιποψυχιας πολιτικαντισμου και αλλων φαιδρων που διαδιδονται.
Οι λογοι ειναι καθαρα ιατρικοι.
Βενιζελος και Κουβελης ακολουθου ειδικη θεραπεια για την ενισχυση του ανοσιοποιητικου, της καταπολεμησης του καρκινου του προστατη, αλλα και για να επηρεάσουν θετικότατα την ψυχολογία τους, διώχνοντας την κατάθλιψη αλλα και να “ανεβάσουν” τη διάθεση τους με ολα αυτα που συμβαινουν στη χωρα μας για την οποια αλλωστε αγωνιζονται νυχθημερον.
Ατυχως πως, η ωρα της ψηφοφορια συνεπεσε με την ωρα της  θεραπειας.

4 σχόλια:

  1. "Ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν το γεγονός ότι από την ψηφοφορία απείχε παρά το γεγονός ότι ήταν στην Βουλή ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!
    Αυτό προκάλεσε την οργή των βουλευτών του κόμματός του και πολλοί αναρωτιούνταν πως ενω ο ίδιος είχε δώσει γραμμή για μια συγκεκριμένη στάση ήταν πανηγυρικά ΑΠΩΝ!
    Αυτή την ώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάνει έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο του στην Ιπποκράτους, ενώ στο δικό του γραφείο στην Βουλή βρίσκεται ο Γ.Παπανδρέου.
    Κατά σύμπτωση(;) στην Βουλή είναι και ο Κώστας Σημίτης." γραφει το Newsit ( http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=171541&catid=9 )μεταξυ αλλων και μας πληροφορει πως "συγκλήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στις 19.30 μετά από αίτημα πολλών βουλευτών του κόμματος."
    Στη συσκεψη συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες μας απο κυκλους της Ιπποκρατους, το περιβαλλον του Προεδρου και εμπιστων στελεχων του κινηματος που γνωριζουν προσωπα και πραγματα ο καθηγητης Ιατρικης κ.Κρεμαστινος ο οποιος και ψηφισε τα μετρα θα εξηγησει στους μετεχοντες το επειγον της θεραπευτικης αγωγης που αναγκασε τον Προεδρο του κινηματος να ειναι δικαιολογημενα απων. Οι πληροφοριες πως ο κυριος Σημιτης θελει να μαθει για τα ωφελη της θεραπειας σε σχεση με την ακρατεια και για αυτο βρισκεται ηδη στη Βουλη ελεγχονται ως ανακριβης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωπα salot sor με μπέρδεψες. Είσαι σοβαρός; Ποιός από τους δυό έχει έστω αυτή την ικανότητα που βάζεις στην παραπομπή, μετά από το συνεχές πήδημα που μας κάνουν;
    Ρε συ πας καλά;
    Μήπως γουστάρεις να το δεις να γίνεται και τους προκαλείς να προσπαθήσουν;
    Μου φαινεται ότι είσαι στημένος από το ΚΚΕ για να στερήσεις την Ελλάδα ΜΑΣ από τους σωτήρες ΜΑΣ, αλλά που θα πάει θα σε βρεί κι εσένα η διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος (έτσι λένε τώρα τα τάγματα ασφαλείας) και θα κατηγορηθείς για την προσπάθειά σου να θίξεις το κύρος της χώρας. Ντροπή παλιο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως τον, φιλε geranista αν μελετησεις τα "ωφελιματα" της θεραπειας οπως περιγραφονται στην παραπανω παραπομπη θα δεις οτι βοηθα ακριβως και στο σκοπο τους, να μας πηδανε παρατεταμενα . . .

      Διαγραφή
  3. Το βασικό πρόβλημα όμως είναι ότι ο ...χοντρός δεν μπορεί να τον δει και πάμε εμείς ή μας βάζουν οι άλλοι να κάτσουμε επάνω και ο ...θείος Φώτης αυτός ο καλός παππούλης τον έχει χάσει εδώ και χρόνια, μαράθηκε και έπεσε κάπου εκεί στην Κουμουνδούρου, γι αυτό βγήκε έξω να τον βρει και έγινε ...ΔΗΜΑΡ.
    Απορία: Το ΔΗΜΑΡ έχει καμία σχέση με τον ΔΗΜΑΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

περασαν τη λογοκρισια