ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Αλλαξαμε θεση . . .

Ο γνωστος Τασος Παππας της "ελευθεροτυπιας" επανηλθε χθες με ενα πονημα (http://www.aixmi.gr/index.php/aimomoktikes-tromokr-poinik/ ) το οποιο θα επρεπε να διαβαζεται σε συνεχεια του (http://www.aixmi.gr/index.php/papadopaidi-o-stalin-viomixanos-o-egeles-isouitis-o-kastro-oloi-ypopto/)
Εδω ο αρθρογραφος δινει ενα καταπληκτικο "μαθημα" στο πως μπορει καποιος να εχει δικαιο σε καθε περιπτωση!
Στο πρωτο του "πονημα" κατηγορει το ΚΚΕ οτι ειναι πολυ καχυποπτο απεναντι σε "αγωνιστες" του "αντιεξουσιαστικου" χωρου και στο δευτερο μας ενημερωνει οτι πλεον γινονται εμφανης οι σχεσεις "αντιεξουσιαστων" και πληρωμενων δολοφονων.
Και ετσι και γιουβετσι λοιπον, γιατι οχι και κοκορετσι, αρκει να μη "δικαιωνουμε" τους κομμουνιστας με αυτα που γραφουμε, ετσι και αλλιως ποιος θα κατσει να δει τι λεγαμε 5 μηνες πριν, εδω ο αλλος ψηφιζει καταγγελια ακυρωση επαναδιαπραγματευση και απαγκιστρωση ολα σε ενα, στα "πονηματα" του Παππα τωρα θα κολλησουνε . . .
Γιατι τωρα ο Συριζα που κατα τον κ.Παππα "δεν ήρθε πρώτο κόμμα γιατί πολεμήθηκε βρώμικα" (http://www.aixmi.gr/index.php/osyriza-denirthe-prwto-komma/) πρεπει σιγα σιγα να κοβει τους "δεσμους"(το χαϊδεμα των αυτιων δηλαδη) με τον "αντιεξουσιαστικο" χωρο που τρομαζει τους "νοικοκυραιους" που τον ψηφισαν σωρηδον και πρεπει να σταματησουν δηλωσεις του τυπου:« όταν σπέρνεις φτώχεια είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα θερίσεις οργή, και όταν υπάρχει οργή είναι τυφλή και πολύμορφη»(Π.Σκουρλετης για τα επεισοδια του Φλεβαρη).
Ετσι ο κ.Παππας μαλλον ως ενθερμος υποστηρικτης του Συριζα εχει αναλαβει και την προσπαθεια απογαλακτισμου του Συριζα απο τα "μπαχαλα" που συχναζαν στα απεργιακα του μπλοκ και οχι μονο.
Μια ταπεινη συμβουλη-εκκληση θα διναμε στον κ.Παππα να ντυνει τις αποψεις του και με ενα τραγουδακι, κατα προτιμηση:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περασαν τη λογοκρισια