ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

το αηττητο της βλακειας

το blog παρακολουθησε τη συνεντευξη του Μιχαλολιακου στο Μπογδανο παρακινουμενο απο τα χαμηλα του ενστικτα - how low can you go  για τους παλιους . . .
Τη βλακεια του Μπογδανου και την αμορφωσια του τη γνωριζαμε απο τις εκπομπες του στο φλας96 ως προστατευομενο του Λαλα οπου με κοπο προσπαθουσε να εμφανισει την αμαθεια του ως θεσφατο.
Μαλιστα σε μια σειρα εκπομπων του οπου μαλλον ειχε ξεφυλλλισει -σιγουρα δεν ειχε διαβασει- το Σαραμαγκου προσπαθουσε να τον απογυμνωσει απο την κομμουνιστικη του ιδιοτητα και εφτασε να λεει οτι ηταν και διεγραμμενος απο το Κομμουνιστικο Κομμα Πορτογαλιας, μαλιστα προς επιρρωση του ψεμματος του μας διαβασε μυνηματα ακροατων του που γνωριζαν οτι διαγραφηκε γιατι ειχαν γνωρισει την κορη του Σαραμαγκου.!!!!!
Προφανως ο "ακροατης" του ειχε γνωρισει την κορη του Σαραμαγκου πανω στο κοτερο του Φλωρακη που εφερνε την κορη της Παπαρηγα οταν επεστρεφε απο τις σπουδες της στην Αμερικη . . .  
Μετα απο συνεχης παρεμβασεις μας μεσω μυνηματων οπου τον καλουσαμε να φερει μια παραπομπη για του λογου το αληθες, μας ειπε οτι δε μπορει να το βρει τωρα και ισως εκανε και λαθος . . .

Ο Μπογδανος δικαιωσε πληρως τον Τσιπολα που αναγνώρισε τους "5 θεμελιώδεις νόμους της βλακείας" και εδωσε εναν αρκετα καλο ορισμο.
Εν ολιγοις βλακεια ειναι "με τις πράξεις σου να προκαλείς ζημιά στους άλλους χωρίς να οφελείσαι, συχνά δε να ζημιώνεσαι". 

Στην περιπτωση μας δεν εκανε καν ζημια στο συνομιλητη του-στη "δημοκρατια" ισως . . .
Η βλακεία είναι ασυναίσθητη και υποτροπιάζει. Ο κίνδυνος της βλακείας προέρχεται από τον βλάκα που δεν ξέρει ότι είναι βλάκας. Αυτό δίνει μεγαλύτερη δύναμη και αποτελεσματικότητα στην καταστρεπτική δράση της. Ο βλάκας δε γνωρίζει τα όριά του, παραμένει προσκολλημένος στις πεποιθήσεις του και δεν ξέρει πώς να αλλάξει, με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνει επ' άπειρον τα ίδια λάθη.
Σε κλινικό επίπεδο, η βλακεία είναι η χειρότερη ασθένεια, γιατί είναι αθεράπευτη. Ο βλάκας έχει την τάση να επαναλαμβάνει πάντα την ίδια συμπεριφορά, γιατί δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τη ζημιά που προκαλεί και συνεπώς δεν μπορεί να αυτοδιορθωθεί. 
Ο βλάκας είναι σαν τα διαμάντια: παντοτινός. 
Και ο Μπογδανος το ιδιο.




Και κατι τελευταιο, το ΥΦΟΣ του λογου του Μιχαλολιακου, Παναγιωταρου & Σια ειναι αυτο που θελει ο λαος καλως ή κακως και αυτο πρεπει να το αντιληφθουμε ολοι, φουλ επιθεση χωρις ευγενειες στους αγενης και την αληθεια μας αμεσα και εξω απο τα δοντια, οπως ειχε κανει ο Μπογιοπουλος στον Ανδρουλακη
Ενας Γαλλος συγγραφεας ο Πολ Βαλερι εχει πει πως "Η ευγένεια είναι οργανωμένη αδιαφορία." Και μπορει και ετσι να εκλαμβανεται απο καποιους.

  

2 σχόλια:

  1. Θα είναι χαρά μας να σε δούμε στα ΕΓΚΑΙΝΙΑ τού blog μας.
    Πάρε την παρέα σου κι έλα.

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη αρχη, και "κρατα και 'συ τη σημαια ψηλα, της 3ης διεθνους των Λενιν-Σταλιν".!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

περασαν τη λογοκρισια