ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Ο Πασοκος που ήθελε να ναι ΚΚΕ aka Θανος Μικρουτσικος

με αφορμή ένα άρθρο του sfyrodrepanos στην katiousa

Ο πραγματικά αξιόλογος συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος "ανακάλυψε" τελευταίως οτι το “ΚΚΕ είναι αμετάκλητα το κόμμα μου” και κάποιοι συνοδοιπόροι ακολουθώντας το κομμα που συνεχίζει εδω και χρόνια την τακτική "χωρίς κέρδος κέρατα" έσπευσαν αν δώσουν και το δικό τους συγχωροχάρτι .
Ο μεγάλος αυτός συνθέτης σε όλη του τη ζωή ακολούθησε ενα δρόμο μακριά απο το ΚΚΕ -και το λαϊκο κινημα κατα συνεπεια- είτε με το ΕΚΚΕ(μαζί με τον Τσουκάτο;) ειτε με το ΠΑΣΟΚ(υπουργός 93-96) ειτε με το ΣΥΡΙΖΑ πολυ προσφατα .Στην παρατεταμένη αφέλεια(;) του ΚΚΕ να λειτουργεί ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για κάθε κατά δήλωσιν του ανανήψαντα,  βρήκε απάνεμο λιμάνι και ο πρώην υπουργός του Ανδρέα και κατα δήλωσιν του θιασώτης του Βαρουφάκη.
Είναι καλό έστω και στη δύση του κάποιος να αναγνωρίζει το σωστό αλλά θα πρέπει να έχει προηγηθεί μια αληθινή αυτοκριτική για να γίνει πιστευτός ειδάλλως είναι σαν τους "χριστιανούς" που λαμβάνουν την τελευταία κοινωνία προσδοκώντας σε άφεση αμαρτιών και ανάσταση νεκρών.
Ο Νίκος Ζαχαριάδης έλεγε οτι την τιμή δεν μπορεί να σου την πάρουν, μπορείς μόνο να την χάσεις και πολιτικολογώντας άνθρωποι με τη διαδρομή του Θάνου Μικρούτσικου τη χάσαν αλλεπάλληλα και κατ επιλογήν τους. 
Τώρα που δε κοστίζει πια τίποτα και δεν έχουν άλλες "δάφνες να δρέψουν" είδανε το φως το αληθινό . . .
Ευχαριστούμε αλλά κάποιοι δε θα πάρουμε . . .

βεβαίως στον Περισσό μπορούν να συνεχίσουν να "συγχωρνάνε" που λέει και ο λαός αλλά να θυμούνται τη λαϊκή ρήση "ο καλός καλό δεν έχει"

bonus track Ψέμα κι εσύ


5 σχόλια:

  1. εντάξει ενοχλεί το ΚΚΕ ότι συσπειρώνει κόσμο έξω από τις γραμμές του. Από αυτή την άποψη κατανοητή η αγωνία του αρθρογράφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν δημοσιεύεις αυτά που γράφω, δύο φορές μέχρι τώρα... Καταλαβαίνω το άγχος σου γιατί είσαι παθολογικά άρρωστος αντι-ΚΚΕς... Δεν πειράζει όμως... Σημαίνει πως το ΚΚΕ κάνει καλή δουλεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε ξερω αν εγραψες κατι ακομα απο αυτα που εχουν ηδη δημοσιευθει, αλλα δεν εχω αλλο σχολιο προσ δημοσιευση. Αν εχεις κατι να προσθεσεις καλοδεχουμενο, οι χαρακτηρισμοι όμως-αντικκες!!!-δε μπορουν να ανοιξουν διαλογο. Οσο για τον Μικρουτσικο τα εχουμε πει και προ 4ετιας
      https://stokalokaistodiaolo.blogspot.com/2014/01/blog-post.html
      Τωρα αν μπορεις εσυ να εξηγησεις το "όφελος" του ΚΚΕ . . .

      Διαγραφή

περασαν τη λογοκρισια