ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Να δεις που καποτε θα μας πουνε και μαλακες νο2

Την Κυριακη το πρωι επιστρεφοντας απο τη χαλκιδικη το ραδιοφωνο ηταν συντονισμενο στους 101.2fm τη συχνοτητα απ οπου μεταδιδεται το προγραμμα της ΕΡΑ Βολου.
Στο στουντιο 2 μελη της Λαϊκης Συσπειρωσης και του ΠΑΜΕ Βολου τα οποια εξηγουν στους ακροατες και την αγωνιζομενη, πρωην "σκληρα εργαζομενη" της ΕΡΤ που τους φιλοξενει οτι ο αγωνας και για την ΕΡΤ ειναι ταξικος και οτι τους συμβαινει, τους συμβαινει για να ωφεληθει το ιδιωτικο κεφαλαιο.
Η πρωην "σκληρα εργαζομενη" και νυν αγωνιζομενη δεν μπορουσε να ακουει για πολλη ωρα ολα αυτα τα παλαιοκομμουνιστικα και διεκοψε τους συνομιλητες της για να πει οτι "ενταξει εσεις ανηκετε σε ενα γνωστο χωρο και εχετε την αποψη σας, αλλα εγω δε μπορω να φανταστω μια κοινωνια οπου δε θα υπαρχουν ιδιωτικες επειχηρησεις οπου ο επειχηρηματιας φυσικα σκοπο θα εχει το κερδος, αλλα το κρατος κτλ".
δεν μπορει να φανταστει λοιπον η πρωην "σκληρα εργαζομενη" μια κοινωνια χωρις εκμεταλλευτες και εκμεταλλευομενους  και παλευει για να παραμεινει η ιδια ενα εργαλειο των εκμεταλλευτων με τη μεχρι τωρα ασφαλεια του δημοσιου.
Μηπως δεν καναν καλα τη δουλεια τους στη Χαλυβουργια, στη ΦΑΓΕ, στην ΑΓΝΟ, στις κλωστουφαντουργιες της Ναουσσας, στη Ν/Ζ στις απεργιες των ναυτεργατων και οπου αλλου χρειαστηκε;
Γιατι να τους "ανταμειβουν" με τετοιο τροπο?
Αναπαντητα ερωτηματα για τη συντριπτικη πλειονοτητα των ΔΥ που ψαχνουν την επομενη κατουρημενη ποδια που θα τους κρατησει αυτους και μονο στο απανεμο λιμανι που ειχαν συνηθισει, μακρια απο τον "εργασιακο μεσαιωνα" του ιδιωτικου τομεα ο οποιος ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει για τους Αλλους . . .

8 σχόλια:

  1. Παρόμοια ακούγονται και στην νετ..εμείς στηρίζαμε την κυβέρνηση στις απαραίτητες αναδιαρθρώσεις μπλαμπλαμπλα, αλλά όχι με τέτοιο τρόπο....δηλαδή ο τρόπος τους πείραξε ? Βρε αϊστοδιάλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξες Ντινα, οποιος τον πειραζει ο "τροπος" απλα κρυβει οτι συμφωνει με το στοχο. Μιλαμε για αγωνιστες οχι μαλακιες . . .

      Διαγραφή
  2. "Και θέλει ακόμα πολύ φως να ξημερώσει"
    Σοσιαλμιντιακό ριάλιτι. Κι ως το σοσιαλιστικό ρεαλισμό,
    μιλάμε για έτη φωτός!
    "ΠΑΜΕ, κι ας μας φωνάζουν αεροβάτες"
    Θα το παλέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το θεμα ειναι οτι παλευουμε με το θηριο του μικροαστισμου και της βλακειας ταυτοχρονα.

      Διαγραφή
    2. "το θηριο του μικροαστισμου και της βλακειας ταυτοχρονα".
      Ναι. Θα τα παλέψουμε ταυτόχρονα.
      Και θα προσθέσω, με στίχους του Ρίτσου τώρα:
      «...Ίσως εκεί, που κάποιος αντιστέκεται χωρίς ελπίδα, ίσως εκεί να αρχίζει η ανθρώπινη ιστορία, που λέμε, κι η ομορφιά του ανθρώπου ανάμεσα σε σκουριασμένα σίδερα...»

      Με δύναμη!

      Διαγραφή
  3. Μετα τον Κον-Μπεντιτ ο Φιλης στη ΝΕΤ . . .
    "χτυπα κι αλλο, θα τα αντεξω" . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολλά τα κρούσματα πλέον... (δεν ξέρω αν μπορούμε να μιλάμε για κρούσματα πλέον). Δεν ξέρω, νομίζω ότι στο τέλος μπορεί να φάνε και οι ίδιοι το κεφάλι τους.
    Εγώ χαίρομαι που είναι τουλάχιστον το ΠΑΜΕ εκεί, αλλιώς θα ακούγαμε μόνο τέρατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραιο το τραγουδακι.Παντα επικαιρος ο Στρατος αλλα ποτε του δε συμπορευτηκε με το ΚΚΕ. Στο θεμα μας τωρα: Ο Κουτσουμπας εκανε σφαλμα τεραστιο που ταχθηκε με το μερος των ΑΡΔ. Θα εκμεταλευθει πολιτικα το γεγονος;Ουτε στα καλυτερα του ονειρα δε θα δει ψηφο απο τα γαλαζοπρασινα ρουσφετια της ΕΡΤ. Λαθος ειναι και η σταση του ΠΑΜΕ. Οταν απαλλαχθουμε απο την απαθεια και τη τυφλη υποταγη στην εκαστοτε ηγεσια του ΚΚΕ θα απαχθουμε απο τα ζοφερα μονοψηφια ποσοστα-αποτελεσματα των εκλογων. Ηγεσια του κομματος καλα κανει και μενει σταθερες στις θεσεις της. Καλα κανει και δε κανει κωλοτουμπες θα πρεπει ομως να γινει ελκυστικη με το σωστο τροπο κι οχι με το πασοκατζιδικο. Και καλα θα κανεις κουμπαρε να λες τα πραγματα με το ονομα τους καινα μην παιζεις με τις λεξεις: Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

περασαν τη λογοκρισια