ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Αιρετικα

εχει ξεσηκωθει συμπασα η "προοδευτικη" κοινωνια αλλα και μερος της προοδευτικης κοινωνιας με τις φωτογραφιες που διακινησε η ασφαλεια για τους ληστες-"τρομοκρατες" της Κοζανης-Εκαλης-Χαλανδριου-Κολωνακιου.
το ερωτημα που γενναται σε εμας ειναι το εξης: ειναι η πρωτη φορα που γινομαστε μαρτυρες αστυνομικης βιας? σιγουρα οχι και κατι μας λεει οτι μαλλον δε θα ειναι και η τελευταια.
τι το ξεχωριστο εχει η συγκεκριμενη περιπτωση ωστε να σηκωνεται τετοιος αχος?
ειναι η δραση, η ταξικη καταγωγη και η "ιδεολογικη" χρεια των ληστων που εχουν ντυθει το μανδυα του επαναστατη, δεν ειναι λιγο ενας γονος της φτωχης λαϊκης οικογενειας Νασιουτζικ-με παρελθον στο εγκλημα- να ξυλοκοπειται απο την αστυνομια οπως ο καθε φτωχοδιαβολος, πρεζονι, μεταναστης, πουτανα, τραβεστι, χουλιγκανι κτλ

ποια ειναι η δραση της-αυτοαποκαλουμενης ως επαναστατικης- οργανωσης "συνομωσια πυρηνων της φωτιας"?
πυροβολισμοι στα τυφλα σε αστυνομικα τμηματα, γκαζακια της κακιας ωρας και ληστειες, αρκετες ληστειες ακομα και με νεκρους(βλεπε Παρο) και μερικα βελη με τοξο στο συνταγμα σε ενα διαλλειμα των επιθεσεων στα μπλοκ του ΚΚΕ παρεα με αλλους "αγανακτισμενους" πολιτες χωρις κομματικες ταυτοτητες. . .
κοινως εσταξε η ουρα του γαϊδαρου, για το συστημα που θεωρητικα αντιμαχονται.
Αντιμαχεται ομως ο αναρχικος το συστημα?
Οσο περυτιλιγματα να βαλουν οι αναρχικοι στα ιδεολογηματα τους δε μπορει να σκεπασουν τη μικροαστικη προελευση και κατευθυνση της ιδιας της ιδεολογιας τους και για αυτο ειναι το "αριστερο","προοδευτκο", γιατι οχι και μοντερνο καταφυγιο του συστηματος .
Τα αδιεξοδα του αναρχισμου μπορουν να οδηγησουν καποιον να γινει διαμαντοπουλος ενω αυτος θα νομιζει οτι ειναι Fedirica Montseni ή Νωντας κανοντας τον επαναστατη με τα λεφτα της  ΕΕ συναγελαζομενος με ολη την κευνσιανη "προοδευτικουρα" αποτασσομενος μετα βδελυγμιας "τον κομμουνισμον και τας παραφυαδας του", ή να φτασει να ντυνει τις ληστειες του με ιδεολογικο περιβλημα.
Ολη η καθως πρεπει κοινωνια θλιβεται για το πως μπλεξανε αυτα τα παιδια και πως δε πρεπει να τα καταδικαζουμε κτλ γιατι η "κοινωνια" ξερει οτι δεν κινδυνευει απο αυτα τα παιδια τα οποια ισως και εν αγνοια τους λειτουργουν ως βαλβιδα εκτονωσης.

Η "κοινωνια" τους κινδυνευει απο κατι αλλα παιδια που ειναι στους καταπελτες των πλοιων, στις αλυσιδες μπροστα στα εργοστασια, σε κατι παιδια που δε φοβουνται να πουν  οχι στην τρομοκρατια στους χωρους δουλειας , απο αυτα τα παιδια κινδυνευει η κοινωνια τους για αυτο και εκει δε θα δεις δακρυ να σταζει και φωνη να υψωνεται παρα μονο για να ψεξει και να καταδικασει τη δραση τους φοβουμενοι οτι αν βρει μιμητες τοτε ο φοβος τους θα μεταβληθει σε τρομο, και τον "τρομο" τον γνωρισαν και θα χρησιμοποιησουν οπως και τοτε καθε μεσο για την "παταξη" του, ακομα και νεαρα παιδια στη θεση των "χρησιμων ηλιθιων"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περασαν τη λογοκρισια