ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

καποιος αστυ(ος)ανακτας. . .

ενας γνωστος αριστερουτσικος μπλογκερ εγκαλει στην τελευταια του αναρτηση την ιστοσελιδα redflyplanet ως αντικομμουνιστικη(!!!!).
Και τι το παραξενο θα πει καποιος, η πρωτη ή η τελευταια μ@λ@κι@ ειναι που γραφεται . Σιγουρα δεν ειναι η πρωτη και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ειναι και η τελευταια.
Αυτο που μας παρακινησε να γραψουμε μερικες γραμμες ειναι το παρακατω αποσπασμα: " Μόνο που δεν καταλαβαίνουν ότι η συμπεριφορά τους  οδηγεί «νομοτελειακά» στο περιθώριο το κόμμα τους, όχι γιατί δεν έχουν δίκιο σε πολλά που λένε, αλλά ο τρόπος τους,  συγκινεί όλο και λιγότερους.
Ο "συγγραφευς" αναφερεται στους συντακτες του redfly αλλα για καποιο απροσδιοριστο λογο εχουμε την εντυπωση οτι το παραπανω το απευθυνει και στους φιλους του ΚΚΕ γενικοτερα.

Ειναι αληθεια ο τροπος του ΚΚΕ δεν συγκινει την παρουσα χρονικη περιοδο πλατιες μαζες, αν δεν τις τρομαζει κιολας. 
Γιατι τρομαζουν ομως οι μαζες με το λογο του ΚΚΕ;
Γιατι πλεον ο κομπος εφτασε στο χτενι, οι μασκες επεσαν και ξεχωριζει ολο και περισσοτερο η ηρα απ το σταρι. Γιατι ολα αυτα που το ΚΚΕ τους ελεγε και λεει, ερχονται καθημερινα μπροστα τους ειτε με την μορφη των απολυσεων, ειτε των χαρατσιων, ειτε της απληρωτης εργασιας, ειτε του μισθου που δε φτανει ουτε για ζητω, και πλεον ο καθενας τιθεται προ των ευθυνων του. 

Ομως οταν εχεις γαλουχηθει επι δεκαετιες στην ευρεση προσωπικων λυσεων με οποιοδηποτε (ηθικο κατα βαση) κοστος, -φερτε μου κατουρημενες ποδιες να φιλησω- τοτε ειναι πιθανοτερο να αναζητησεις πλεον και την ποδια με τα σκατα να τη γλυψεις παρα να σηκωσεις κεφαλι.
Μια αλλη ομαδα ανθρωπων(βλ. παλιοι του Συριζα) περιμεναν χρονια στην ουρα να φιλησουν τις κατουρημενες ποδιες και τωρα θεωρουν οτι πλεον ειναι ενα μολις βημα πριν, οποτε θα κανουνε οτιδηποτε ωστε να βρεθει και για αυτους μια κατουρημενη ποδια τωρα που φτασαν τοσο κοντα -βλεπε δηλωσεις Τσιπρα σε ΗΠΑ- και καλουν και τους υπολοιπους προθυμους στο κυνηγι της κατουρημενης ποδιας σε ΔΝΤ και ΕΕ.

Το ΚΚΕ απο την αλλη τους λεει οτι "εσυ πρεπει να παρεις την εξουσια"  και τοτε δε θα χεις "αναγκη" αυτους που περιφερουν τις κατουρημενες ποδιες αλλα ποσο ευκολο ειναι να αγωνιστεις για να παρεις την εξουσια και ποσο δυσκολο να φιλησεις μια κατουρημενη ποδια;
Οταν μαλιστα εχεις ετοιμο και το "απολογητικο μνημονιο" που θα εκστομισεις στον καθρεφτη ή ακομα καλυτερα θεωρεις την κατουρημενη ποδια μονοδρομο;

ΥΓ:. Το ΠΑΜΕ που δε συγκρουεται με την κυβερνηση και προστατευει το κοινοβουλιο εχει 35 μελη συλληφθεντες στη ΓΑΔΑ . . .

5 σχόλια:

  1. Δεν είναι αστυ(ος)ανακτας είναι απλά γελοίος άνακτας και μάλλον πολύ σημασία του δώσαμε. Οσο για το ποιος συγκρούεται με τους αστούς ... αυτός και οι όμοιοί του απο τον καναπέ του σπιτιού τους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα προλεταριος, νομιζω οτι υπερβαλλεις, απο τον καναπε ονειρευονται οι αριστερουτσικου τετοιου τυπου ονειρευονται την κατουρημενη ποδια που τους αναλογει

      Διαγραφή
  2. Αν και γενικά είναι αστεία η επειχειρηματολογία του τύπου θα πρέπει να είναι τροφή για σκέψη για το πως εκφραζόμαστε γενικά. Το μεγαλύτερο προσόν του κομμουνιστή είναι να ακούει και όχι να γυδαιολογεί στο διαδίκτυο. captainpegoty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. captainpegoty δε θεωρω οτι χυδαιολογησα και δε θεωρω τον εαυτο μου ικανο να φερει τον τιτλο του κομμουνιστη. οσον αφορα το πως θα επρεπε να εκφραζονται τα στελεχη του ΚΚΕ στην τηλεοραση σε μια παλαιοτερη αναρτηση μεταξυ αλλων ειχαμε γραψει:
    "Και κατι τελευταιο, το ΥΦΟΣ του λογου του Μιχαλολιακου, Παναγιωταρου & Σια ειναι αυτο που θελει ο λαος καλως ή κακως και αυτο πρεπει να το αντιληφθουμε ολοι, φουλ επιθεση χωρις ευγενειες στους αγενης και την αληθεια μας αμεσα και εξω απο τα δοντια, οπως ειχε κανει ο Μπογιοπουλος στον Ανδρουλακη
    Ενας Γαλλος συγγραφεας ο Πολ Βαλερι εχει πει πως "Η ευγένεια είναι οργανωμένη αδιαφορία." Και μπορει και ετσι να εκλαμβανεται απο καποιους."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

περασαν τη λογοκρισια