ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα

Στις 12/6/2013 το Βημα μας πληροφορησε οτι η κοινοβουλευτικη ομαδα των Ανεξαρτητων Ελληνων θα καταθεσει προταση μομφης καθως και προταση νομου για την καταργηση της πραξης νομοθετικου περιεχομενου που εκλεισε την ΕΡΤ.
μαλιστα δοδηκε και οδηγια "πως όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που γίνονται σε όλη τη χώρα."

Προφανης στοχος με την προταση μομφης και της προτασης νομου ειναι η πτωση της κυβερνησης μεσω της απωλειας της δεδηλωμενης θα υποθεσει καποιος ασχετος με τα ελληνικα πραγματα.
-Γιατι ρε salot sor "ασχετος"?
-Σημερα 21/6/2013 φιλτατε αναγνωστη, το προβεβλημενο στελεχος των Αν.Ελ. ο επι πολλα ετη κρατικοδιαιτος "δημοσιογραφος" Τερενς Κουϊκ το κομμα του οποιου αποφασισε ολα τα παραπανω κατα τη διαρκεια εκτακτης συγκλισης της κοινοβουλευτικης του ομαδος στην οποια συμμετειχε και ο ιδιος, ανεφερε:"Η προεκλογική περίοδος θα είναι καταστροφική. Εάν το πρότειναν τώρα οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, δηλαδή την προσφυγή στις κάλπες, θα μας έπαιρναν με τις πέτρες όλα τα νησιά που ζουν από τον τουρισμό"
"Βάζουμε πιστόλι στον κρόταφο του τουρισμού, αν πάμε τώρα σε εκλογές"!!!!!
-καλα αυτοι ειναι "καμμενοι" θα πει καποιος
-οχι φιλε μου δεν ειναι "καμμενοι", ειναι το πολιτικο προσωπικο που αγαπαει ο Ελληνικος λαος, που του λεει οτι θελει να ακουσει τη στιγμη που θελει να το ακουσει και δε πα να αναιρει αυτα που ελεγε και πριν μια ωρα, ετσι και αλλιως τα "χρυσοψαρα" εχουν μνημη δευτερολεπτων, και οποιος δεν αλλαζει θεση συμφωνα με τις "τασεις" που καθε φορα δημιουργουν τα μεσα στην κοινη γνωμη ειναι απλα ενας προσκολλημενος στο παλιο, ενας αναχρονιστης, ενας παρωχυμενος, ενας δογματικος.
Στη χωρα μας μπορει να ειναι και κουκουες.
με αυτο το πολυ σοβαρο κομμα λοιπον φιλοδοξει να κανει κυβερνηση ο Αλεξης που ονοματισε το γιο του Ερνεστο απο τις γνωστες Ernest movies, που τοσο πολυ αγαπαει, γιατι ο Αλεξης παροτι καποιοι τον κακολογουν, δεν ειναι σαν αυτους που αλλα λενε σημερα και αλλα χθες και δε θα μπορουσε να δωσει στο γιο του το ονομα εκεινου που κατα δηλωση του "μπορεί ο Γκεβάρα να είναι ένα διαχρονικό σύμβολο ανιδιοτέλειας, αν κάτσει όμως κανείς και αναλύσει τις πολιτικές του θέσεις την περίοδο της κρίσης στον Κόλπο των Χοίρων, θα δει ότι είχε θέσεις πολύ ακραίες και επίσης ότι, εάν εφαρμοζόταν αυτή η πολιτική, μπορεί να έβαζε σε παγκόσμιο κίνδυνο την ανθρωπότητα"

Ακολουθει αποστωμοτικη απαντηση Ελληνος ψηφοφορου καταλληλη σε καθε συζητηση:
"Σας βαρεθηκαμε και εσας ολο τα ιδια και τα ιδια, εδω ο κοσμος συντριβεται και εσεις σοσιαλισμο ονειρευεστε, τα ειδαμε και στη ρωσια που πεινουσε ο κοσμος και για ενα μπλουτζην καναν τεμεναδες". . . 

παρε και τραγουδακι για το τριημερο


3 σχόλια:

  1. Δηλαδή ο γιος του λέγεται Ερνεστο Τσιπρας ?...
    Στο σπίτι τον φωνάζουν Τσε ?...
    CheTsipra....ντζιζους κραιστ!!!
    Επάνω στον σταυρό της σημαίας να βάλουμε και μια μαρτυρική σαρδέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το τραγουδακι αυτη τη φορα δε μου αρεσε. Καλα κανεις και αναφερεσαι στη τρελοπαρεα του Καμενου. Πιστευω ομως οτι αυτος και η παρεα του ειναι τελειωμενοι. Τα προβατα που ψηφισαν Καμενο(δεν αναφερομαι στους στενους φιλους των υποψηφιων των ΑΝΕΛ που ειχαν κι εχουν το σκοπο τους....) θα στραφουν στην χρυση αυγη. Το ζητουμενο ειναι πως θα πεισουμε τους ψηφοφορους της μαραμενης φωκιας(Κουβελης).

    Οσο για τον Αλεξη, προτινω για το δευτεροτοκο γιο του οταν γεννηθει με το καλο, να εμπνευστει απο τον Ηλιθιο του Ντοστογιεφσκι η απο την ταινια the dump and the dumper του Peter Farrelly και να προχωρησει σε αναλογη ονοματοδωσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γραψε κατι για το Κοεμτζη το επιβαλει ο καιρος.

    https://www.youtube.com/watch?v=LS9pcP5rGYE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

περασαν τη λογοκρισια