ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

εκλογες

Αν στις 18 Ιουνη ειναι πρωτο κομμα η ΝΔ ερχεται η εφαρμογη του μνημονιου2 με ολιγη "αναπτυξη" το οποιο οτι και να λεγεται σημαινει 11,5δις€ μετρα για το 13 και 14 αντε να του δωσουν και το 15 και 2,5 εως 4 δις€ μετρα για το 12 γιατι πεσαμε εξω το 11 και παμε ηδη κατα διαολου το 12.
Για να δωσουμε μια ταξη μεγεθους λεμε οτι το χαρατσι της ΔΕΗ ειναι περιπου 2 δις €.
 Τι ερχεται ομως αν ειναι πρωτος ο ΣΥΡΙΖΑ?
Δυστυχως για τον κοσμο που θελει να πιστευει ευκολες λυσεις ερχονται ακριβως τα ιδια, γιατι στο Συριζα ουτε θελουν ουτε μπορουν να συγκρουστουν με την ΕΕ και την αρχουσα ταξη της χωρας απο την οποια ελαβε και το "ευλογησον"(βλεπε δηλωσεις ΣΕΒ)να διαχειριστει την πληρη χρεωκοπια του λαου με ενα μονο σκοπο, να μπει ο λαος στη γωνια.
Να ξανακανει υπομονη, γιατι και αυτοι "χαος παραλαβανε"(βλ. δηλωσεις Τσιπρα στον "αντικειμενικο" Κουλογλου) και κανουν προσπαθεια να μεινει η χωρα στην ευρωζωνη και πρεπει να στηριχθει η "υγιης επιχειρηματικοτητα" οποτε αφηνουμε για πολυ αργοτερα εως "δευτερα παρουσια" την επαναφορα των μισθων και συνταξεων την καταργηση και επιστροφη των χαρατσιων τη θεσπιση του κατωτατου μισθου στα 1300€ μεικτα την κρατικοποιηση του ΟΤΕ της Ολυμπιακης, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και ας μας ψηφισε για αυτα ο κοσμος(βλ. δηλωσεις Στρατουλη στο ρ/σ βημα) .
Βεβαια αν φτασουμε τον Οκτωβριο και πας να βαλεις πετρελαιο με 1,4€ το λιτρο και εχεις "αριστερη" κυβερνηση ειναι αλλιως, οπως και αν σου κανουν αναγκαστικο δανειο 1200€ σε οσους εχουν εισοδημα απο 20000€ και πανω(Προταση Γλεζου) ή φορο ισως και αναδρομικως στα οικογενειακα εισοδηματα ανω των 50000€-μεικτα η καθαρα δεν ξεκαθαριστηκε, προταση Σταθακη- γιατι ειναι "αριστεροι" βρε αδερφε θα ειναι σαν να τα δινεις δωρο . . .

για αυτο στις εκλογες κραταμε τη σημαια του αγωνα ψηλα και τη φλογα αναμμενη, με ισχυρο ΚΚΕ κοντρα στο ρευμα του συμβιβασμου, για να νικησουν οι ηρωικοι απεργοι της χαλυβουργιας και ολα τα σωματεια που ειναι σε κινητοποιηση, για να μην περασει το εκτρωμα που ετοιμαζουν για τους εμπορουπαλληλους ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, για να μην περασουν οι μειωσεις τσεκουρι στους ξενοδοχουπαλληλους, για να μη γινουν καθεστως οι μισθοι των 380€ για να μην εχουμε "αριστερες" κυβερνησεις τυπου Δανιας που πηγε τη συνταξιοδοτηση απο τα 62 στα 67, για να μη φοβηθει ο λαος αλλα να τους φοβισει. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περασαν τη λογοκρισια