ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

τι επρεπε να κανει το ΚΚΕ

Τι επρεπε να ειχε κανει το ΚΚΕ για να εχει θεαματικη αυξηση των εκλογικων ποσοστων του

1) επρεπε να χαϊδεψει τα αυτια των αγανακτισμενων και να μουτζωνει εξω απο τη βουλη
2) επρεπε να στειλει καθηγητες πανεπιστημιου να δινουν διαλεξεις ανωδυνων λυσεων στις πλατειες
3) επρεπε να καταγγελει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ως ανικανους διαπραγματευτες
4) επεπε να λεει οτι ειμαστε υπο γερμανικη κατοχη
5) επρεπε να λεει στους εργαζομενους μην απεργειτε απλα ψηφιστε μας και θα τα βολεψουμε εμεις
6) επρεπε να υποσχεται προσληψεις
7) επρεπε να λεει οτι ειναι απλα θεμα διαχειρισης και να ανακαλυπτει φανταστικους συμμαχους(βλεπε Ολαντ)
8) επρεπε να ξεκινησει πρωτο το γαϊτανακι της αριστερης συνεργασιας στη βαση του δικου του προγραμματος και να κατηγορει το Συριζα και τη ΔΗΜΑΡ οτι ειναι κατωτεροι των περιστασεων γιατι δεν ενσωματωνονται στο ΚΚΕ για να παρουν τις 50 εδρες επιπλεον.
9) επρεπε να λεει στον κοσμο οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μας διωξουν απο το ευρω αλλα επειδη εμεις ειμαστε και κομμουνιστες θα μας στελνουν και παραπανω μετα την ακυρωση-επαναδιαπραγματευση-επανεξεταση-αναθεωρηση και οτι αλλο ηθελε προκυψει του μνημονιου.
10) επρεπε να ειχε συμμαχισει με ολο το στελεχειακο δυναμικο του ΠΑΣΟΚ που ειχε τοσα χρονια την
κουταλα" και εψαχνε για αλλη στεγη.
11) επρεπε να τα χει καλα με τους Τραγκα Κουρη & Σια

12) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤ' ΟΝΟΜΑ.


για οσους πιστεψαν στις αυταπατες που εσπερνε ο Συριζα ολο το το τελευταιο 3μηνο 
 "ραντεβου στα γουναραδικα" . . .

 


5 σχόλια:

  1. Δυστυχώς φίλε μου κανεις λάθος. Απόδειξη? Οτι το ''ραντεβού στα γουναράδικα ''επρεπε να περάσουν 65 χρόνια για να αρχίσεις να το ξαναχρησιμοποιείς.. και αν κατάλαβες κατάλαβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ραντεβου στα γουναραδικα" σημαινει ραντεβου στο σφαγειο εκει που θα μας γδαρουν. Αν εσυ εχεις καποια αλλη ερμηνεια να την καταθεσεις και σε εμας.

      Διαγραφή
  2. Ξερω πολύ καλά τι σημαίνει και ποιος την είπε.. Εσυ δε ξέρεις να διαβάζεις πίσω απο τις λέξεις.. Ειναι η φράση που χρησιμοποιούσε ο μεγάλος Αρης Βελουχιώτης... Που δυστυχως έπρεπε να περάσουν 65 χρόνια για να τον αποκαταστήσει το κόμμα.Τότε την μέρα του θανάτου του κάποιοι τον είπανε προδότη.. Τι λάθος είχε κάνει? ειχε διαβάσει τις εξελίξεις γιατί ήταν κομμάτι του λαού και είχε καλύτερα αντανακλαστικά, με απότέλεσμα να κάνει καλύτερες εκτιμίσεις από την κεντρική επίτροπή που κρυβόταν διάσπαρτη κάπου στα βαλκάνια..

    Γιατι τα λέω αυτά? Γιατί σύντροφε αν δε μάθουμε να κάνουμε αυτοκριτική και όχι να τα ρίχνουμε στο twitter,αν δε μάθουμε να σεβόμαστε και την υπόλοιπη αριστερά (ΝΑΙ ΥΠΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) , αν δε μάθουμε να μην φοβόμαστε,αν δε μάθουμε να αφουγκραζόμαστε την κοινωνία,αν δε μάθουμε να είμαστε αριστεροι με κριτική σκέψη, αν αν αν δεν... τότε θα έχουμε την κατάληξη των υπόλοιπων κκ του κόσμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιτα να δεις Ανδρεα, η απαντηση σου ειναι τουλαχιστον "αλλα λογια να αγαπιομαστε". Στο κειμενο η φραση χρησιμοποιειται με την πραγματικη της εννοια και οχι με τη φαντασιακη του καθενος. Τωρα τι σχεση εχει ο Βελουχιωτης του 45 με την παρουσα μετεκλογικη αναρτηση του 2012 ο συντακτης αγωνιζεται πραγματικα να το καταλαβει. διαβαζωντας σχολιο σου στο sfyrodrepano.blogspot.com λες οτι ψηφισες Ανταρσυα ισως θεωρωντας τη και αριστεροτερη του ΚΚΕ αλλα οπως ελεγε και ο Φλωρακης αριστερα της αριστερας ειναι η δεξια. Ναι υπαρχουν πολλοι αριστεροι ανθρωποι στην Ελλαδα που δεν ψηφιζουν ΚΚΕ, δυστυχως ομως δεν υπαρχει αλλο αριστερο κομμα(τουλαχιστον υπολογισιμο) στην Ελλαδα ασχετα με την αυτοτοποθετηση του καθε κομματος στον πολιτικο χαρτη.
      Τωρα οσον αφορα τη λαθολογια συνηθως ειναι αντικκεδισμος, ξεκιναει απο λανθανων και δε ξερεις που μπορει να φτασει

      Διαγραφή
    2. Αποκατασταθηκε πολιτικα αλλά οχι ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ γιατι πηγε κοντρα στην επισημη γραμμη που παραδεχτηκαν πως ηταν λαθος! Γι αυτο ακριβως και εχει απολυτη σχεση με τη νοοτροπια των ωςεκΠερισσου κομμουνιστες της μοναδικης ορθης "αριστερας" δηλαδη σε απλα λογια ή εμεις θα γινουμε εξουσια ή δεν μας νοιαζει! Οπως ειπε και στελεχος του κομματος ΝΑΙ το μονο που θελουμε ειναι μια Λαϊκη Επανασταση με επικεφαλης το ΚΚΕ... Σε περριπτωση που δεν το ξερετε ΜΟΝΟΝ οι ρουφιανοι λενε σε ολα ΝΑΙ, ο σωστος αριστερος εχει αποψη και ενιοτε διαφωνει!

      Διαγραφή

περασαν τη λογοκρισια